CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodávka, prodej, e-shop: - nářadí, nástroje na obrábění kovů - měřidla, pilové pásy, závitové nástroje - ruční nářadí (šroubováky, kleště, pilníky...) - elektrické ruční nářadí - brusivo.

Bezpečnost práce a Požární ochrana. Poskytování služeb v oblasti BOZP a PO - bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Dodávka: - systémy pro řízení technologických procesů.

Distribuce, dodávka: - potřeby pro autolakýrníky - opravárenské autolaky - lakovací boxy.

Zámečnictví, kovovýroba - ocelové konstrukce - vrata, posuvné brány, zábradlí, mříže.

Hobby: - Elektro nářadí - Barvy, laky, ředidla - Nářadí - Potřeby pro zahradu - Zahradní technika - Spojovací materiál - Domácnost - Hračky, dárky - Opravy zahradní techniky

Prodej, servis: - šicí stroje - zařízení pro sříhárny - žehlící a fixační technika - svařovací stroje pro netradiční způsoby spojování textilií. Vybavení pro gastronomii: - oděvy profesní - sklo, porcelán, příbory.

Oprava, servis, prodej: - počítače - výpočetní technika.

Služby - lyžařská škola - vodácká půjčovna - vodácké akce - školní výlety na raftech.

Výroba, dodávka, servis: - mazací technika, přístroje, centrální mazání.

Dodávka, montáž, servis - klimatizace - ventilace - tepelná čerpadla - odvlhčování.

Prodej, servis, půjčovna, e-shop: - zahradní technika - sekačky na trávu - křovinořezy - řetšězové pily - vertikutátory - mulčovače - půdní vrtáky.

Služby - servis výpočetní techniky - opravy PC a notebooků.

Servis, údržba, revize a vložkování: - nádrže, nádrží Služby: - komplexní ekologický servis pro čerpací stanice

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Činnost - tryskání a lakování kovů - nátěry ocelových konstrukcí - povrchová úprava kovu.

Činnost - CNC obrábění - frézování a soustružení.

Oprava, servis: - jeřáby - strojní zařízení.

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostní a úklidové služby

Práce: - zámečnické - svářečské.

Firma HTM VÝTAHY se zabývá prodejem a servisem výtahů. Provádíme montáže a instalace různých typů výtahů např. osobních, lůžkových, nákladních, včetně souvisejících prací. Zabezpečujeme opravy a rekonstrukce výtahů, tyto služby realizujeme dle platných norem a legislativních předpisů. Dodáváme výtahy, které jsou spolehlivé a bezpečné. Prodej, ...

Prodej a servis: - zahradní technika - pracovních strojů - STIHL, STIGA, HONDA, HUSQUARNA, DOLMAR.