CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby - projektování staveb - stavební inženýring - diagnostika staveb - měření radonu.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - manipulační technika, dopravníky - jednoúčelové stroje - regály.

Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Zákazníkům nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Máme profesní ...

Společnost Witzenmann se zastoupením v Praze je specialistou na flexibilní kovové díly. Nabízí široký výběr pružných nerezových elementů od kovových hadic, pružinových závěsů, přes potrubní uložení a podpěry, až po vlnovce a trubky, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Samozřejmostí je také servis všech výrobků. Profesní ...

Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Umělecké kovářství. Zámečnictví.

Vývoj a výroba kovových komponentů pro automobilový průmysl - ohýbané dráty - nádrže - obruče pro poklice kol - tváření trubek.

Poradenství, zajištění výroby: - CNC soustružené, obráběné výkresové díly - lisované výkresové díly - výkresové šrouby, matice.

Prodej, e-shop, servis - zemědělské stroje - traktory, závěsná technika, mlátičky, pásy, dopravníky - náhradní díly na traktory a stroje. Další provozovny: - Dukelských hrdinů 1984, Slaný, tel. 313 562 431 - Pelíkovická 724, Hodkovice nad Mohelkou, tel. 485 145 030 - Českolipská 123, Děčín, tel. 724 593 546.

Prodej - svářecí a pálicí technika.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Prodej, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulační technika, paletové vozíky - prodej náhradních dílů - školení řidičů VZV - revize vyhrazených zdvihacích zařízení, školení jeřábníků a vazačů.

Zámečnictví, kovářství, umělecké kovářství: - kované brány, branky, ploty - kovové mříže - držáky na truhlíky - vývěsní štíty.

Prodej, e-shop, oprava, servis, půjčovna, pronájem: - tiskárny - kopírky - skenery

Prodej, montáž, oprava, servis: - monitorovací a zabezpečovací tehnika - počítače, výpočetní technika Výroba, prodej, e-shop: - zdobené sklo

Servis VZV - opravy vysokozdvižných vozíků - veškeré opravy všech typů vozíků - servis manipulační techniky.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej, montáž: - regálové systémy - regály Výroba: - lehké ocelové konstrukce

Dodávka, montáž, servis: -průmyslové měřiče, snímače -měření a regulace tepla -speciální sestavy počítačů pro různé účely -technické zabezpečení kulturních akcí (vlastní technika i doprava).

Zámečnictví Asterix, výroba: - ocelové, kovové konstrukce - zastřešení bazénů - svářečské práce - opravy motocyklů.

Služby: - zasilatelství - spedice - nákladní doprava

Oprava a servis: - obráběcích a tvářecích strojů pro firmy po celé ČR - oprava stavební mechanizace. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradní díly pro obráběcí stroje, včetně vypracování technické dokumentace. - zakázkové kovoobrábění. Zakázkové zámečnictví: - výroba a sváření ocelových konstrukcí.

Zámečnictví, kovovýroba. Dodávka a montáž nových zabezpečených dveří - montáž zámků, kování, samozavíračů, samozamykacích vchodových zámků.