CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Činnost: - broušení tvrdokovu

Prodej, e-shop: - zahradní technika - vybavení dílen, nářadí - zahradní nábytek - zahradní domky

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - školení

Činnost: - broušené nožů, nůžek, keramických nožů, mlýnků na maso - broušení bruslí, pil, zahradního nářadí.

Výroba - rámové pily - CNC pásové pily - CNC ostřičky.

Společnost OHS Hydraulika se zaměřuje na výrobu hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení. Hydraulika není jedinou činností firmy, také provádí soustružnické práce či kovovýrobu. Sídlíme v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy. V naší firmě poskytujeme tyto služby: - repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení - výroba ...

Prodej, e-shop - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - bílá technika, chladničky, mrazničky, pračky - fotoaparáty, kamery - domácí a kuchyňské potřeby - hračky - klimatizace, ventilátory.

Činnost: - výstavba, opravy, revize fotovoltaických elektráren (FVE) - montáž tepelných čerpadel - inteligentní domy - elektrikářské práce.

Naše společnost se zabývá výrobou technologií z plastu. Hlavní činností je výroba plastových nádrží, jímek, bazénů, kádí, vodoměrných šachet a předmětů z plastu - čistíren odpadních vod, odlučovačů ropných látek, odlučovačů tuků atd. Dále se zabýváme chladírenskými vestavbami a nástavbami, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské ...

Prodej - sedací soupravy - kancelářský nábytek - konferenčí a kancelářské židle.

Výroba, prodej, e-shop - pilové pásy a řezné nástroje - pásové pily - ruční pily - pilové kotouče.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné zásuvky, vypínače - mobilní dílenské stoly.

Prodej, oprava, servis: - chladírenská, sanitární a kuchyňská technika značky MAYTAG - náhradní díly

Opravy, servis, údržba: - vážící technika, systémy - dávkovací, pásové, silniční, jeřábové váhy - plošinové váhy.

Kovovýroba - zámečnické práce - děrování a vysekávání plechů - ohýbání, stříhání plechů.

To nejlepší vybavení pro Vaši stomatologickou orginaci a laboratoř pro Vás zajistí společnost DENTALMED, s.r.o. organizační složka DENTALMED. V naší nabídce naleznete zubní soupravy, 2D/3D rentgeny, stomatologické přístroje, zobrazovací software, zubařská křesla, dentální židle a stoličky či kompresory. Samozřejmostí je odborná montáž a záruční i ...

Nejúčinnější hloubkové čištění koberců s kartáčováním, čištění sedaček a čalouněného nábytku, půjčovna čističů koberců a vysavačů Karcher s dovozem, úklidové služby ve firmách i domácnostech, v Ostravě, Orlové, Karviné, Havířově, Frýdku-Místku, Novém Jičíně, Opavě a okolí

Dodávka, prodej, servis: - pokladní systémy pro maloobchod, restaurace. Technická podpora: - tel.: 499 111 007

Obchodně-technický servis ve strojírenství, dodávka: - svařence, výkovky, výpalky - hotové výrobky, strojírenské polotovary.

Výroba, montáž: - zábradlí, schodiště - střední ocelové konstrukce - montážní a demoliční práce.