CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
E-shop: - spotřební materiál do tiskáren - baterie, nabíječky - držáky - chytrá elektronika - kancelářské potřeby - papírenské zboží

Velkoobchod, prodej: -ruční nářadí, nástroje na obrábění, měřidla, brusivo, řezné nástroje: -frézy na obrábění kovů -vrtáky, výhrubníky, výstružníky -závitníky -soustružnické nože -pily -břitové destičky.

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Zabýváme se veškerými nástrojářskými pracemi a to zakázkovou i kusovou výrobou. - formy, nástroje - CNC frézování – obrábění 3-osé a 5-osé - CNC elektroeroze - CAD/CAM technologie - nástrojářské a soustružnické práce - výroba forem a nástrojů - sváření plastů ultrazvukem - kovoobrábění - opravy, servis vstřikovacích forem - ...

Pronájem, půjčovna: - pracovní plošiny - lešení - elektrocentrála. Služby: - práce z plošiny.

Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, notebooky - monitory - příslušenství - hardware, software. Provoz internetové obchody s výpočetní technikou.

Služby: - zámečnictví - montáž ocelové konstrukce, průmyslové haly - opláštění z PUR, minerálních panelů - montáž střech z trapézových plechů a sendvičových panelů - zemní práce - nákladní autodoprava

E-shop - army zboží - uniformy, originální výstroj.

Prodej, půjčovna - gastronomické zařízení - gastro vybavení - mycí technika - chladící zařízení - gastro nádoby - nerezový nábytek - gastro bazar.

Pan Vlastislav Toula se primárně zabývá zemními pracemi, terénními úpravami, demoliční činností nebo také údržbou zahrad. Dále poskytujeme služby v oblasti nákladní autodopravy a zajistíme přistavení velkoobjemového kontejneru. Mimo jiné u nás můžete zakoupit písek, drť či kačírek. Sídlíme v obci Čerčany, okres Benešov. Práce, služby: - zemní ...

Prodej, montáž - kamerové, zabezpečovací, požární, vjezdové, vstupní systémy - veřejné ozvučení.

Obchodní zástupce České pojišťovny - sjednávání pojištění osob, vozidel a majetku. Prodej, servis - počítače, výpočetní technika.

Vývroba - vodní turbíny - technologii pro vodní elektrárny.

Prodej: - gastro vybavení, technologie - úklidové potřeby - hotelové, restaurační vybavení.

Společnost AGENS - Ing. Josef Dědič se zabývá prodejem dezinfekčních, čistících a mycích prostředků pro domácnost, zdravotnictví, sociální služby, manikůru, pedikůru, kadeřnictví, sauny, solaria.

Výroba, prodej: - plastové fólie, pytle, sáčky (HDPE, LDPE, LLDPE, MDPE).

Společnost EKOLAB, v.o.s. navrhne a dodá chladicí zařízení a kompletní vybavení prodejen potravin, cukráren, prodejen pečiva a dalších gastroprovozů od renomovaných světových výrobců. Do Vaší prodejny dopravíme, nainstalujeme a následně zajistíme i záruční a pozáruční servis na chladicí vitríny, mrazicí vany, chladicí skříně, montované ...

Práce: - natěračské - průmyslové nátěry - metalizace - sanace betonových konstrukcí - údržba ochranných pásem (produktovody, VVN).

Činnost: - pískování - mobilní pískování (tryskání) - metalizace (šopování) - antikorozní, ochranné, protipožární a dekorativní nátěry.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - pátrací služby - detektivní ochrana osob - pult centrální ochrany. Školení: - požární ochrana, PO - hygiena práce - bezpečnost práce.

Realizace projektů v oblasti strojírenské výroby se specializací na obrábění a svařování. Obráběčské práce: - CNC obrábění modelů pro nástrojárny a lisovny dle zadané výkresové dokumentace dodané zákazníkem: - obrábění svařenců, odlitků, výpalků. Svářečské práce: - svařování - konstrukce, přáípravky, rámy. Tryskání ocelovou ...

Pronájem, půjčovna: - stavební, montážní plošiny (nůžkové, kloubové).

Činnost: - konstrukční kancelář - zakázkové konstrukce a návrhy strojních součástí, jednoúčelových strojů, konstrukcí a dalších produktů z různých oblastí průmyslu - inženýrské analýzy Výroba: - sluneční ochrana pro dopravní prostředky - stínící rolety, sluneční clony