CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Velkoobchod, maloobchod - nehtová modeláž - gely - laky na nehty - nehtové ozdoby - pilníky.

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Prodej, servis: - výpočetní technika, počítače. Služby: - tvorba webových stránek.

Maloobchod, e-shop: - kancelářská technika - laminátory, kalkulačky, sešívačky - počítačky bankovek, mincí - kotoučky do pokladen - výpočetní technika.

Revize, servis, prodej: - požární vodovody, hydranty, hasicí přístroje.

Kovovýroba: - opracování plechů na CNC strojích: - děrování, stříhání, laserové řezání, ohraňování plechů.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Kovovýroba, kovoobrábění - výroba rotačních i frézových dílů z železných i neželezných kovů - výroba, úprava a rozvody stlačeného vzduchu.

-Výroba rozvaděčů nízkého napětí Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Dodávka, stavba: - minipivovary - jednotlivé komponenty minipivovarů - základní suroviny pro výrobu piva.

Kovovýroba - zakázková výroba z nerezu - výroba gastrozařízení (minipivovary, vpusti a odtokové žlaby).

Reklamná a propagačná činnosť Zámočníctvo Kľúčová služba Gravírovanie Sprostredkovateľská činnosť stavebných prác HSV a PSV, investorská činnosť Obchodná, zahraničnoobchodná a sprostredkovateľská činnosť v oblasti všetkých druhov tovarou, na ktoré sa nevyžadujú osobitné oprávnenia alebo povolenia a nehnuteľností

Služby: - čištění interiérů automobilů. Půjčovna, zapůjčení: - elektrocentrály - průmyslové vysavače, tepovače.

Stavba, výroba, prodej: - turbínové modely letadel - modely - turbínové motory k modelům.

Výhradní dovozce systému AXPIR do ČR. Prodej, distribuce, záruční i pozáruční servis, oprava: -centrální vysavače AXPIR - bezkabelové vysávání.

Firma Milan Sysr - Nouzové zámečnictví se specializuje na otevírání zabouchnutých či zamčených dveří. Poskytujeme služby nonstop, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně a jsme schopni otevřít také automobil nebo vytáhnout zalomený klíč ze zámku. Působíme v lokalitách Brno a okolí, Vyškov a okolí. Nouzové zámečnictví, služby: - nouzové otevírání aut, ...

Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Činnost: - kovářské, zámečnické práce výtvarného charakteru (zábradlí, interiérové prvky) - tepané práce v mědi, tombaku.

Výroba, výrobce: - ploché strojní nože pro většinu typů hydraulických nůžek.

Strojírenská společnost KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o. se zaměřuje na výrobu nástaveb a kontejnerů pro nákladní automobily. Dalším oborem naší činnosti je kovovýroba, jsem schopni vyrobit téměř jakoukoliv ocelovou konstrukci. Sídlíme v obci Záhoří nedaleko Nepomuku. Strojírenská výroba, kovovýroba: Kontejnery: - kontejnery na všechny dostupné ...