CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Truhlářství, truhlářské práce, výroba stavební truhlářství, truhlář. Stolařství, stolařské práce, stolař. Výroba nábytku, nábytek na míru: -bytový a kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyní, kuchyňská linka -dětský pokoj -dřevená, dřevěné okna, okno, dveře -stoly a židle -schodiště, schody, schodiští -konstrukce, konstrukcí, komponenty, ...

Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní vybavení interiéru -kompletní výroba nábytku -nábytek do kanceláří -nábytek do dětských pokojů -nábytek na míru -zakázková výroba Prodej: -všechny druhy spotřebičů -kuchyňské doplňky

Výroba, prodej: -učebny -šatny -tabule -posluchárny -kancelářský nábytek -jídelny -školní nábytek.

Autorizovaný prodejce a servisní středisko firmy ATLAS COPCO: - kompresory ATLAS COPCO - šroubové, pístové, scroll - stacionární. Opravy : - pístové kompresory, šroubové kompresory Alup, Atlas Copco, Atmos, Bauer, Boge, Ceccato, CompAir, EcoAir, Ingersoll-Rand, Kaeser, Mahle, Mark, Mattei, Orlík, Sauer & Sohn, ...

Specializace - opravy, servis, prodej: -všechny typy turbodmýchadel -turbodmychadla pro vozidla osobní, nákladní a lokomotivy, zemědělské a stavební stroje. Autorizovaný servis: -montáž originálních dílů -PBS TURBO, KKK, ČZ, IHI, GARRETT, HOLSET, SCHWITZER.

Kovovýroba - obrábění - soustružení - zakružování a vypalování plechů.

Sledování vozidel. Služba O2 Car Control vám umožní jednoduše sledovat pohyb všech vašich vozidel a zároveň vyhotovit elektronickou knihu jízd, kterou je možné použít pro daňové účely. Prodej a montáž HF sad. Spolupráce se společností O2 Czech Republic - veškeré služby pro firemní zákazníky.

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Kovovýroba, svařování, ohýbání, povrchové úpravy kovů a další...

Výroba: - obráběcí stroje, tvářecí stroje. Modernizace, opravy: - těžké obráběcí stroje s konečnou fází provedení CNC řízení.

Činnost: - CNC obrábění - kovoobrábění

Práce, řemeslo: - umělecký kovář - zámečník

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení.

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: NÁBYTEK - židle - křesla - područky, kolečka, kluzáky, pro různé podlahy a jiné doplňky, stoly - nábytek Vybavení ubytoven, penzionů a hotelů. Výroba: - nábytek na míru

Židle a křesla - výroba, velkoobchod, rozvozy, servis, opravy, náhradní díly, vzorkovna a maloprodej : -židle dětské, studentské, kancelářské, technické, antistatické, ergonomické, jednací, konferenční, do hal, bank, škol, dílen a všech jiných provozů a prostor -křesla manažerská, synchronní mechaniky, taburety, lavice, stolky, věšáky, koše, ...

Služby v oblasti voda, topení, plyn, odpady. Montáž - kotle na uhlí - tepelná čerpadla - rozvody vody - montáž a revize hydrantů.

Výroba, výrobce: - elektronické odpuzovače hlodavců, kun, krtků.

Služby: - pronájem jachty v Chorvatsku

Činnost, montáž - lité podlahy - podlahové topení - tepelná čerpadla.

Servis obráběcích strojů: - záruční, pozáruční, periodický preventivní. Oprava obráběcích strojů: - generální - běžné, střední.

Zámečnické práce, výroba, montáž - vjezdová vrata - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonů.