CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zakázková výroba nábytku: návrhy, zaměření, dovoz, montáže.

Sme rýdzo českou spoločnosťou. Poskytujeme obchodno-technické a inžiniersko-dodávateľské služby v oblasti priemyselnej automatizácie, priemyselných a špeciálnych PC systémov, silnoprúdovej elektrotechniky a jednoúčelových strojov.

Prodej - ekologické palivo - dřevěné brikety a peletky. Nákup, výkup - dřevěné palety.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - PC sestavy, počítače - monitory, klávesnice.

Prodej, e-shop: - 3D tiskárny - tiskové struny Služby: - 3D tisk

Dodávka, montáž: - centrální vysavače - domácí telefony - elektronické zabezpečovací systémy.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Výroba - výměníky z nerezového ocelového plechu pro rekuperaci - úsporný sprchový výměník.

Společnost CREMER Bohemia s.r.o. je strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu krytů obráběcích center, zakrytování strojů, laserových výpalků a lehkých ocelových konstrukcí do 2t. Provádíme také obrábění a svařování kovů, vysekávaní plechů, frézování či ohýbání. Sídlo naší firmy naleznete na adrese Domažlická 200, Plzeň. Výroba, ...

Velkoobchod, prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika -vybavení lékařských ordinací, operačních salů (přístroje, nástroje) -zařízení zubních ordinací a laboratoří včetně nábytku -přístroje pro ergometrii a spirometrii -horkovzdušné a parní sterilizátory -svářečky sterilizačních obalů -přístroje pro elektroléčbu, vodoléčbu -přístroje ...

Prodej, výroba: - větrací mřížky (akustické, okenní) FLATAIR, AS9 TURBO, MULTIAIR - ventilátory. Výroba: - hliníková okna a dveře - zimní zahrady.

Činnost: - povrchová úprava kovů, kamene, dřeva a různých materiálů - tryskání, lakování - nátěry, nástřiky - metalizace - údržba solárních elektráren

Maloobchod - prodej malotraktorů: -použité malotraktory -příslušenství k malotraktorům. -stroje pro zemědělství Prodáváme malotraktory zn. KUBOTA, ISEKI, YANMAR, MITSUBISHI, SATOH a jiné. Autodoprava.

Linka servis 24 hodin 731 661 164 Vývoj, konstrukce: -těžké, CNC svislé soustruhy, tzv. karusely, jednostojanové, dvoustojanové provedení. Víceprofesní obráběcí centra umožňují soustružení, frézování, vyvrtávání, vrtání a broušení. Stroje přizpůsobeny specifickým zákazníkovým požadavkům. Dvoustojanová provedení - SKD: -průměr obrobku do 8 ...

Výroba, rekonstrukce, modernizace, přestavba: - technologická zařízení pro výrobu obalovaných živičných směsí.

Výroba a montáž dílů pro potřeby chovatelů. Prodej dokrmovaček na siláž, krmelců, stání pro koně, fixace zvířat a spoustu dalších chovatelských technologií. Ostatní zakázková kovovýroba, brány, branky, mříže, ploty aopd.

Výroba, dodávka: - průmyslová dálková ovládání jeřábů a dalších zařízení.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zasilatelství a zastupování v celním řízení

Prodej, e-shop, servis: - zahradní technika - komunální technika - mycí a čistící technika.

Prodej: - brusivo - brusné materiály

Velkoobchod, e-shop - lékařská technika - AED defibrilátory - monitory životních funkcí - dezinfekční prostředky - infuze, injekční jehly - teploměry, glukoměry.

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.

Výroba, dodávka, montáž: -potrubí -tlaková plynová zařízení Práce: -zámečnické -soustružnické