CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Kompletní sadovnické a zahrádkářské práce. Úprava a údržba zahrad Instalace automatických závlahových systémů Péče o zeleň kolem firemních objektů a na veřejnosti Zimní údržba.

Sulak Glass Working Machinery. Výroba, prodej: - stroje na opracování plochého skla. - fazetovačky, vrtačky skla. - pily na řezání skla. - myčky plochého skla. - pískovací stroje na sklo.

Společnost Čištění Zlín funguje jako půjčovna čistící techniky pro klientelu z lokality Zlínský kraj - zapůjčíme čistící stroj na koberce a čalounění, vysavač na mokré čištění koberců i zařízení na čištění oken. Můžete si od nás pronajmout nejkvalitnější zařízení pro čištění v domácnosti i interiérů vozidel. Pronájem je možný na jeden den, ...

Autorizovaný prodejce a systémový partner firmy CANON. Prodej, servis, oprava: - kancelářská technika: - analogové kopírky - digitální kopírovací stroje (černobílé, barevné) - faxy (bublinkové, laserové) - tiskárny inkoustové - skenery - fotoaparáty a videokamery.

Lakovna: -tryskání práškovým lakováním -nanášení práškové barvy -vytvrzování práškové barvy -práškování dutin -povrchová úprava materiálů

Služby: - úpravy, projekce a realizace zahrad či závlahových systémů

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a požární ochraně (PO)

Povrchová úprava všech kovových výrobků práškovými barvami do velikosti 2, 2x2, 4x6, 3m a váhy 1, 5 tuny. V rámci předúpravy zajišťujeme v kooperaci pískování/tryskání. Nabídka pro firmy: -povrchově upravíme veškerou zámečnickou výrobu např. rozvaděče, konstrukce, regály, stojany, brány, zábradlí atd. -možnost lakování sériových i ...

Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Truhlářství, truhlářské práce, výroba stavební truhlářství, truhlář. Stolařství, stolařské práce, stolař. Výroba nábytku, nábytek na míru: -bytový a kancelářský nábytek -kuchyně, kuchyní, kuchyňská linka -dětský pokoj -dřevená, dřevěné okna, okno, dveře -stoly a židle -schodiště, schody, schodiští -konstrukce, konstrukcí, komponenty, ...

Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kompletní vybavení interiéru -kompletní výroba nábytku -nábytek do kanceláří -nábytek do dětských pokojů -nábytek na míru -zakázková výroba Prodej: -všechny druhy spotřebičů -kuchyňské doplňky

Výroba, prodej: -učebny -šatny -tabule -posluchárny -kancelářský nábytek -jídelny -školní nábytek.

Autorizovaný prodejce a servisní středisko firmy ATLAS COPCO: - kompresory ATLAS COPCO - šroubové, pístové, scroll - stacionární. Opravy : - pístové kompresory, šroubové kompresory Alup, Atlas Copco, Atmos, Bauer, Boge, Ceccato, CompAir, EcoAir, Ingersoll-Rand, Kaeser, Mahle, Mark, Mattei, Orlík, Sauer & Sohn, ...

Specializace - opravy, servis, prodej: -všechny typy turbodmýchadel -turbodmychadla pro vozidla osobní, nákladní a lokomotivy, zemědělské a stavební stroje. Autorizovaný servis: -montáž originálních dílů -PBS TURBO, KKK, ČZ, IHI, GARRETT, HOLSET, SCHWITZER.

Kovovýroba - obrábění - soustružení - zakružování a vypalování plechů.

Sledování vozidel. Služba O2 Car Control vám umožní jednoduše sledovat pohyb všech vašich vozidel a zároveň vyhotovit elektronickou knihu jízd, kterou je možné použít pro daňové účely. Prodej a montáž HF sad. Spolupráce se společností O2 Czech Republic - veškeré služby pro firemní zákazníky.

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Kovovýroba, svařování, ohýbání, povrchové úpravy kovů a další...

Výroba: - obráběcí stroje, tvářecí stroje. Modernizace, opravy: - těžké obráběcí stroje s konečnou fází provedení CNC řízení.

Činnost: - CNC obrábění - kovoobrábění

Práce, řemeslo: - umělecký kovář - zámečník

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení.