CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Voda-topení-plyn. Montáž: -solární zařízení -podlahové topení -vodoinstalatérství -topenářství.

Městské, reklamní hodiny otočné a statické. Reklamní servis Grafologie: -diagnostika osobnosti -psychologie písma.

Výroba a montáž součástek z různých materiálů pro řadu průmyslových odvětví. Výroba náhradních dílů pro tramvaje a lokomotivy, dřevoobráběcích strojů pro drobné domácí práce, dále pak jakékoliv povrchové úpravy kovů. Specializujeme se na přesné soustružení, frézování, vrtání, lisování, svařování a zajišťujeme všechny typy povrchových ...

Dodávka, prodej: - náhradní díly na elektrické lokomotivy, tramvaje. Sklad: - Plzeň - Doubravka - Na Sklárně 1 - tel.: 736754456

Činnost - vývoj a výroba elektrických odporových pecí - výroba: vysokoteplotní, vakuové, laboratorní, válcové pece.

Export, import, obchod: - použité obráběcí stroje.

V oblasti projekce a realizace technického zařízení budov působí společnost BEST - TECHNICKÁ, s.r.o. od roku 2005. Poskytujeme služby po celé ČR. Zajistíme komplexní dodávky TZB - průmyslová vzduchotechnika, rekuperace, klimatizace, průmyslové chlazení, vytápění, ventilační systémy, tepelná čerpadla, sanita. Provozovna Praha 4 byla zřízena pro ...

Výroba - mříže - brány dřevěné a kovové - branky - garážová vrata - rolety Zajištění - kompletní projektová dokumentace a administrativa k bazénům - veškerá stavební řemesla - bazény Hydroizolace Výroba - parapety Výroba - ploty dřevěné a kovové - schody - zábradlí vnitřní a ...

Společnost GALL s.r.o. provozuje řadu aktivit mezi které patří kovovýroba se zaměřením na výrobu náprav, zpracování plastů, stavební činnost, pronájem prostor v našem areálu i ubytovací služby v hostelu pod Ještědem. Sídlíme v Liberci na ulici Bánskobystrická. Kovovýroba, kovoobrábění, výroba: - nástupce firmy LIAZ a L.A.F - nápravy do ...

Prodej: - digitální a kancelářská technika a IT produkty - spotřební materiál

Výstavba, realizace: - montované domy E-shop: - jachtařské vybavení

Prodej náplní do tiskáren všech značek - tonery, inkousty (cartridge) a pásky. Prodej, pronájem a servis tiskáren a kopírek. Pozáruční servis notebooků. Poskytujeme kopírovací služby.

Dodávka, prodej - úklidové stroje - hygienické prostředky - dávkovače a zásobníky - papírový program - ochranné pracovní pomůcky.

Produkty firmy Schlüter Systems. Prodej: -vodovodní podlahové topení, elektrické topení -koupelnové žlaby, vpusti -spojovací materiál -stavební chemie -hydroizolace -materiál vodo-topo-plyn -solární systémy - alkony, terasy.

E-shop: - stroje a nástroje pro zpracování ocelí

Oprava, servis, modernizace: - železniční kolejová vozidla pro České dráhy, a.s. Člen skupiny ČD.

Výrobní závod, výroba: - stroje, linky pro zpracování flexibilních obalů z tkaného polypropylenu - tkané polypropylenové pytle.

Prodej hutního materiálu. Výroba: - ocelových konstrukcí - bočnic LIAZ. Zakázková kovovýroba.

Kovovýroba - CNC obrábění - konvenční obrábění - svařování - povrchové úpravy

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Obrábění kovů: -soustružení CNC -frézování -obrážení -dělení materiálu.

Generální opravy vícevřetenových soustružnických automatů, vybraných druhů CNC strojů a jejich servis.

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Služby, montáž - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domácnost - bezpečnostní a kamerové systémy - měření a regulace.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: - vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: - forem a lisovacích nástrojů - zápustek.