CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pronájem: - strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů. Máme letité zkušenosti s drcením a tříděním materiálů a jeho opětovného použití ve stavebnictví - drcení a třídění materiálu.

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Firma navrhuje a realizuje inteligentní domy a automatizační technologie. Zajištění chytré elektroinstalace

Internetový obchod s měřícími přístroji, zdroji, nabíječkami, měniči, nářadí pájení apod.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Firma se zabývá prodejem úklidové chemie, papírového servisu, vybavení na uklízení, mýdel a krémů. Poskytuje úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy.

Umělecké kovářství. Polotovary, komponenty na výrobu bran a plotů kovářské práce, kovovýroba. Výroba, prodej, dodávka: -mříže, kování vrat a dveří (kliky, štítky, panty a klepadla) -kovaná schodiště a zábradlí -vývěsní štíty -krbové nářadí, koše na dřevo, svícny, kované lustry a lampy -vinotéky, vinné sklepy, různé druhy ...

Čistící služby - Kamil Jarmara se zaměřuje na strojové čištění koberců a sedacích souprav pro domácnosti i firmy.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Naše služby: - prodej vrtulníků Robinson - servis vrtulníků Robinson - letecká škola - letecké práce

Výroba, dodávka: - obalová technika - páskovací technika - lisovací nástroje. Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování, soustružení, broušení, svařování, navařování. Povrchové úpravy kovů: - kalení, popouštění, žíhání, cementace, nitridace - zinkování, chromování, niklování, komaxit.

Výroba, prodej, e-shop: - parkovací sloupky a zábrany - pevné, sklopné, vytahovací, výsuvné, okrasné - měřidla délky - počítadla impulsů, otáček - rolmetry, trasoměry - mechanické, digitální. Sídlo firmy: - Akátová 1830, Frýdek-Místek.

Bened - projekce, realizace a údržba zeleně Dolany Zahrady: - realizace zahrad. Návrhy a instalace: - automatické závlahové systémy. Výstavba: - okrasná jezírka a koupací jezera. Zahradní centrum, prodej: - okrasné dřeviny.

Strojírenská, zámečnická výroba a výroba svařovaných ocelových konstrukcí.

Výroba, prodej a servis vzduchotechnického potrubí Provozovna Klimaprodukt a.s., divize výroba: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize servis a montáž: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize prodejně ...

Společnost Dřevo-products, s.r.o. provozuje pilu u Zlína. Naší hlavní činností je výroba, zpracování a prodej stavebního řeziva. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti dřevovýroby na Zlínsku.

Řemeslo, stavební práce: -zámečnictví -zednictví.

Společnost Tenzováhy, s.r.o. se zabývá vážením v dopravě a průmyslu. Již od roku 1991 vyrábíme široký sortiment vah a měřidel nejen pro vážení za jízdy, ale také pro vážení za klidu.

Bezpečnostní kamery kamerové systémy cctv monitorovací technika servis, poradenství, outsourcing: výpočetní technika, software, hardware kancelářská technika Služby: internetový elektronický obchod e-shop návrhy a realizace webových prezentací tvorba eshopů, nastavení, import dat správa domén a hostingu internetové reklamní ...

Stavební firma Zipp s.r.o. Brno se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí, dodávkou staveb na klíč - realizuje generální dodávky a rekonstrukce administrativních budov a průmyslových hal.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Umělecké kovářství, zámečnická výroba: -kovářské práce -zámečnické práce

Maloobchod, prodej, e-shop: -počítače, výpočetní technika -sestavy PC -záložní zdroje -programy software -počítačové sítě -kancelářská technika -tiskárny -kopírovací stroje -notebooky -scannery -faxy, faxmodemy -pokladny, pokladní systémy -telekomunikační technika -komponenty pro stavbu a provoz rozsáhlých počítačových sítí ...

Návrh a realizaci všestranných obalových řešení na míru, která vyhovují těm nejnáročnějším kritériím, zajišťuje firma Deufol Česká republika s.r.o. z Brna. Kromě průmyslových balení se postaráme zároveň o logistiku, efektivní supply chain i skladování. Na pobočce v Chebu se věnuje výrobě obalových materiálů.