CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
E-shop: - stroje a nástroje pro zpracování ocelí

Oprava, servis, modernizace: - železniční kolejová vozidla pro České dráhy, a.s. Člen skupiny ČD.

Výrobní závod, výroba: - stroje, linky pro zpracování flexibilních obalů z tkaného polypropylenu - tkané polypropylenové pytle.

Prodej hutního materiálu. Výroba: - ocelových konstrukcí - bočnic LIAZ. Zakázková kovovýroba.

Kovovýroba - CNC obrábění - konvenční obrábění - svařování - povrchové úpravy

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Obrábění kovů: -soustružení CNC -frézování -obrážení -dělení materiálu.

Generální opravy vícevřetenových soustružnických automatů, vybraných druhů CNC strojů a jejich servis.

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Služby, montáž - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domácnost - bezpečnostní a kamerové systémy - měření a regulace.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: - vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: - forem a lisovacích nástrojů - zápustek.

E-shop - vybavení a nářadí pro autoservisy a jiné dílny - hydraulické lisy - zvedáky - autožárovky.

Dodávak, velkoobchod: - laboratorní potřeby, vybavení - pipety, centrifugy, dávkovače, automatické pipetovací stanice, spektrometry, přístroje pro mikromanipulaci buněk, špičky k pipetám, zkumavky a další.

Dovoz, distribuce: - fototechnika - fotografické filtry - stativy - fotobrašny - objektivy.

Dodávka, montáž: - čerpací technika, soustrojí do čerpacích jímek tlakové kanalizace.

Počítače, papírnictví, hračky, prodej, e-shop - kancelářská technika - papírenské výrobky, kancelářské a školní potřeby - hračky.

DŘEVOVÝROBA, PILA VÝROBA, PRODEJ: - řezivo: - jehličnaté, smrk, borovice - listnaté, dub, buk, javor, olše, jasan apod. - hranoly - krovy - latě - prkna - palubky - dřevěný odpad - palivo - piliny - palety, palety EURO, výkup palet - celodřevěné i překližkové obaly - bedny z překližky nebo sololitu PRÁCE: - pořez kulatiny ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Zednictví Izolatérství Obráběčství Malířství, ...

Zámečnické práce. Svářečské práce. Zakázková výroba: - plastové septiky, jímky.

Velkoobchod, distribuce: - zařízení pro gastronomii.

Výroba, prodej: - teleskopické ocelové kryty strojů.

Prodej, oprava, servis: - stroje a zařízení pro masnou výrobu - potřeby pro zpracování masa - řeznické potřeby - ochucovadla - obalový materiál

Autorizovaný prodej, e-shop, servis: - zahradní technika zn. AL-KO - sekačky - vertikutátory, krovinořezy, drtiče - motorové pily - sněhové frézy - čerpadla, domácí vodárny - bazénová chemie, příslušenství.

Dovozo, prodej, servis: - traktory Belarus - zemědělská technika, stroje - komunální a lesní technika

Strojní výroba, kovovýroba: - mříže, brány, branky - schodiště, zábradlí, ploty - vybavení restaurací a obchodů - garážová vrata - svařování nerezu a hliníku - řezání vysokotlakým vodním paprskem - ohýbání, zakružování