CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
E-shop - gastro zařízení - konvektomaty, myčky, chladící a mrazící technika - stolní zařízení - barové zařízení - kávovary, mlýnky.

Činnost: - dárková balící služba Giftisimo v Praze: Centrum Chodov, tel.: 725 705 306 Metropole Zličín, tel.: 602 498 248 OC Nový Smíchov, tel.: 773 692 378 Atrium Flora, tel.: 775 745 691 Tesco My, tel.: 773 692 370 Giftisimo Olympia Brno, tel.: 770 129 891. E-shop: - dárkové krabice - balící papír - přání - stuhy, dekorace.

Kadeřnické služby: - prodlužování vlasů keratinem - prodlužování příčesem - zhušťování vlasů keratinem a melírování vlasů. - afrocopy - pletení a přeplétání. Výroba, prodej: - paruky - tupé - příčesy - drdoly - pramínky - vlasy na porcelánové panenky a loutky - vlasové doplňky. Výkup: - pravé vlasy.

Půjčovna nářadí, snímkování tepelných ztrát.

Zámečnictví, nástrojářství. Jeřábnické práce. Pronájem, půjčovna, montáže, demontáže, opravy, servis: - jeřáby Potain. Realizace po celé ČR.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení - ventilátory, kouřovody, potrubí.

Kovoobráběčství. Opravy a montáž obráběcích strojů a strojů obdobného charakteru: - generální oprava brusek - přestavba brusek - běžné opravy a servis brusek - strojní výroba - služby v oboru průmyslové techniky - výkup, prodej stroje, nástroje Bezhroté brusky. Rovinné brusky. Hrotové bursky. Sídlo firmy: Havlíčkova ...

Servis PC, notebooků, mobilních telefonů Prodej výpočetní techniky Bazar a zastavárna VT a elektroniky

Velkoobchod: -plastové obaly -přepravky -bedny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkův Brod

Opravuji veškerou zahradní techniku na trhu jako:motorové i elektrické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, vertikutátory apod., ale za podstatně nižší ceny než konkurenční servisy!

Prodej - ložiska kuličková, válečková - matice - těsnění - maziva - nářadí.

Rauty, cateringový servis. Kompletní cateringové služby na klíč. Grilované sele na klíč. Půjčovna gastro vybavení.

Zaměřujeme se na třískové obrábění v CNC Frézování MAS. Máme 2 Frézky Mas 750 Quick, Mas 500, pila Bomar automat. Umíme pracovat s 3D modely. Děláme jak sériovou práci tak i kusovou. V oboru se pohybujeme už 10let. Dokážeme si zajistit materiál sami a nebo na opak si pro díly dojedeme k zákazníkovi (dle domluvy).

E-shop - potřeby a výrobky do domácnosti - kuchyňské a úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Činnost - projektování, engineering, poradenství a realizace v oboru výparného chlazení pro energetiku - zpracování teplotechnických výpočtů chladicích zařízení - zpracování hydraulických výpočtů chladicích okruhů - zpracování kompletních projektů chladicích okruhů - měření výkonu chladicích věží i kompletních chladicích okruhů a jejich ...

E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - hygienické a úklidové potřeby - občerstvení

Služby: - inspekce výrobků z oblasti strojírenského a lodního průmyslu

Kovoobrábění na CNC strojích: - výkovky - odlitky - obrábění malosériové a kusové výrobky.

E-shop, velkoobchod - vlasová kosmetika - tělová a pleťová kosmetika - potřeby a pomůcky pro kadeřníky a kosmetické salony.

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.

Vítáme Vás ve společnosti Auto Eder, s.r.o. Zabýváme se prodejem nových, skladových, ojetých a předváděcích vozů Toyota a Volvo, včetně prodeje, pronájmu a servisu manipulační techniky Toyota . Jsme autorizovaným partnerem značky Toyota a působíme na trhu od roku 2009. Autorizovaný Volvo dealer: CROSSOVER - Volvo XC60, XC70, ...

Společnost MY GASTRO s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem kvalitní horké čokolády, delikatesních sladkých nápojů, výběrové kávy, čajů a pravého kakaa.