CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Kovoobrábanie Zámočníctvo Reklamné činnosti Faktoring a forfaiting Neverejné skladovanie Vedenie účtovníctva Administratívne práce Podnikateľské poradenstvo Prenájom nebytových priestorov Výroba kovových konštrukcií a ich častí Výroba modelových zariadení z dreva a kovu Činnosť ekonomických a účtovných poradcov Konzultačné služby v ...

Klimatizační zařízení značky MDV, rekuperační jednotky a systémy nízkoteplotního vytápění dodává montážním a obchodním firmám společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. Klimatizační jednotky: - nástěnné jednotky - kazetové jednotky - kanálové vnitřní jednotky – vestavěné pro připojení se VZT potrubím - parapetní-podstropní jednotky - ...

Ucelený a jedinečný systém poradenství, služeb a výrobků, kterým pomáháme našim partnerům řešit zdravotní stav zvířat, zvyšovat mléčnou užitkovost, hygienu a další situace, které mohou v chovu mléčného skotu nastat.

E-shop: - fotovoltaika - trafostanice - transformátory Elektroinstalace.

Prodej: - nové i použité potravinářské stroje pro pekárny, cukrárny, lahůdkářské výrobny, výrobny knedlíků a hotových jídel i polotovarů

Provozujeme bazar kancelářského nábytku s možností pronájmu nábytku. Veškerý nábytek je v bezvadném stavu a některý také nepoužitý. Nábytek je v bezvadném stavu a některý kancelářský nábytek je nový. V našem bazaru naleznete například kolečkové židle, zasedací židle, šatní skříně, plechové skříně, regálové skříně, kancelářské pc stoly, jednací ...

obrábění kovů, svařování, frézování, kompletování jednoúčelových strojů

Oprava, servis: - stavební stroje - hydraulické systémy, hydraulické válce. Práce: - soustružnické.

Služby: - fotografické práce Prodej: - fotoaparáty - příslušenství a spotřební materiál

Výkup, prodej, oprava, výroba: - palety - europalety.

Nabízíme celou škálou úklidové a čisticí techniky a jsme největší půjčovnou čisticích strojů Kärcher v Moravskoslezském kraji. Jsme oficiálním zástupce firmy Kärcher. Nabízíme prodej, servis a pronájmem čisticích strojů.

Výroba: - odlitky, výkovky pro strojírenské aplikace a automobilový průmysl.

E-shop - gastro zařízení - konvektomaty, myčky, chladící a mrazící technika - stolní zařízení - barové zařízení - kávovary, mlýnky.

Činnost: - dárková balící služba Giftisimo v Praze: Centrum Chodov, tel.: 725 705 306 Metropole Zličín, tel.: 602 498 248 OC Nový Smíchov, tel.: 773 692 378 Atrium Flora, tel.: 775 745 691 Tesco My, tel.: 773 692 370 Giftisimo Olympia Brno, tel.: 770 129 891. E-shop: - dárkové krabice - balící papír - přání - stuhy, dekorace.

Kadeřnické služby: - prodlužování vlasů keratinem - prodlužování příčesem - zhušťování vlasů keratinem a melírování vlasů. - afrocopy - pletení a přeplétání. Výroba, prodej: - paruky - tupé - příčesy - drdoly - pramínky - vlasy na porcelánové panenky a loutky - vlasové doplňky. Výkup: - pravé vlasy.

Půjčovna nářadí, snímkování tepelných ztrát.

Zámečnictví, nástrojářství. Jeřábnické práce. Pronájem, půjčovna, montáže, demontáže, opravy, servis: - jeřáby Potain. Realizace po celé ČR.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení - ventilátory, kouřovody, potrubí.

Kovoobráběčství. Opravy a montáž obráběcích strojů a strojů obdobného charakteru: - generální oprava brusek - přestavba brusek - běžné opravy a servis brusek - strojní výroba - služby v oboru průmyslové techniky - výkup, prodej stroje, nástroje Bezhroté brusky. Rovinné brusky. Hrotové bursky. Sídlo firmy: Havlíčkova ...

Servis PC, notebooků, mobilních telefonů Prodej výpočetní techniky Bazar a zastavárna VT a elektroniky

Velkoobchod: -plastové obaly -přepravky -bedny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkův Brod

Opravuji veškerou zahradní techniku na trhu jako:motorové i elektrické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, vertikutátory apod., ale za podstatně nižší ceny než konkurenční servisy!

Prodej - ložiska kuličková, válečková - matice - těsnění - maziva - nářadí.