CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Rauty, cateringový servis. Kompletní cateringové služby na klíč. Grilované sele na klíč. Půjčovna gastro vybavení.

Zaměřujeme se na třískové obrábění v CNC Frézování MAS. Máme 2 Frézky Mas 750 Quick, Mas 500, pila Bomar automat. Umíme pracovat s 3D modely. Děláme jak sériovou práci tak i kusovou. V oboru se pohybujeme už 10let. Dokážeme si zajistit materiál sami a nebo na opak si pro díly dojedeme k zákazníkovi (dle domluvy).

E-shop - potřeby a výrobky do domácnosti - kuchyňské a úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Činnost - projektování, engineering, poradenství a realizace v oboru výparného chlazení pro energetiku - zpracování teplotechnických výpočtů chladicích zařízení - zpracování hydraulických výpočtů chladicích okruhů - zpracování kompletních projektů chladicích okruhů - měření výkonu chladicích věží i kompletních chladicích okruhů a jejich ...

E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - hygienické a úklidové potřeby - občerstvení

Služby: - inspekce výrobků z oblasti strojírenského a lodního průmyslu

Kovoobrábění na CNC strojích: - výkovky - odlitky - obrábění malosériové a kusové výrobky.

E-shop, velkoobchod - vlasová kosmetika - tělová a pleťová kosmetika - potřeby a pomůcky pro kadeřníky a kosmetické salony.

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.

Vítáme Vás ve společnosti Auto Eder, s.r.o. Zabýváme se prodejem nových, skladových, ojetých a předváděcích vozů Toyota a Volvo, včetně prodeje, pronájmu a servisu manipulační techniky Toyota . Jsme autorizovaným partnerem značky Toyota a působíme na trhu od roku 2009. Autorizovaný Volvo dealer: CROSSOVER - Volvo XC60, XC70, ...

Společnost MY GASTRO s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem kvalitní horké čokolády, delikatesních sladkých nápojů, výběrové kávy, čajů a pravého kakaa.

Správa technického zařízení budov - provoz a údržba technických zařízení budov (vzduchotechnika, chlazení - klimatizace, EPS zařízení, tepelné zdroje, kotelny a výměníkové stanice, systémy ústředního vytápění, systémy měření a regulace) - výstavba a rekonstrukce technického zařízení budov.

Prodej - montáž - servis : - homologované antiradary, handsfree, navigace, autohifi, alarmy, vyhledávací zařízení pro automobily, tažné zařízení, pakovací kamery a asistenty, záznamové kamery silničního provozu - satelitní, elektronické, mechanickéí zabezpečení vozidel - radarové detektory s Atestem Ministerstva dopravy - prodej a eshop ...

Prodej (maloobchod a velkoobchod), montáž, servis, poradenství v těchto oblastech: - turnikety, závory, vrata - ovládání mechanických zábran, karetní systémy, ruční ovládání, dálkové ovládání, napojení na bezpečnostní systémy Certifikace mechanických zábran. Systémy zabezpečení: - EZS - elektronická zabezpečovací signalizace - EPS - ...

E-shop - autodíly, autodoplňky - oleje pro automobily, motocykly - autobaterie.

Prodej, e-shop, servis - měřící a testovací technika - osciloskopy - digitální multimetry.

Služby: - měření, posouzení zdrojů rentgenového záření, RTG záření.

Dodávka: - nástroje, měřidla pro lehký průmysl.

Dodávka: - regálové systémy - skladovací technologie - revize regálových systémů.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

Prodej: - produktů ONI system - sledování a střežení Vašeho vozu pomocí GPS, elektronická kniha jízd, navigace, hlášení o havárii, krádeži a odtahu Vašeho vozu, ... - hands free sady Parrot - notebooky, počítače a servery LENOVO - antivirový software ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security, ESET Family Security Pack, ESET Mobile Security, ...

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

Glabasnia Marek Velkoobchod, prodej, distribuce: - obaly - obalový materiál - tašky - sáčky.