CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Komplexní služby v oblasti návrhů, realizace interiérů bytů a kanceláří. Prodej: - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - bytový nábytek - obývací pokoje, dětské pokoje, předsíně, haly, ložnice, sedací soupravy a křesla.

Velkoobchod, prodej, eshop, e-shop, internetový obchod: -chladící technika -klimatizační technika. sídlo-Trnava 333 PSČ-763 18

Činnost, práce: - kovovýroba - zámečnické práce - svářečské práce - ocelové konstrukce - klempířské práce

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Obráběčství

Prodej: - použitá zemědělská technika - traktory - žací stroje - secí stroje - pluhy Servis: - zemědělská technika

Velkoobchodní a maloobchodní prodej - tuhá paliva: - mosteckého i ledvického uhlí - kostka, ořech - německé brikety. Oprava, servis: - nákladní vozidla a zemědělská technika. Služby v zemědělství: - posklizňová úprava - skladování.

Potřebujete zapůjčit stavební stroje, brusky či čerpadla? Provozujeme půjčovnu stavebních strojů a zahradní techniky. Mezi naše služby patří servis strojů, před kolaudační úklidové práce, jádrové vrtání. Nabízíme k pronájmu brusky a čerpadla.

Zpracování, svařování nerez plechů: -myčka, nádrž, výrobky pro zdravotnictví Stříhání, vrtání, stáčení, ohýbání, svařovaní, broušení a řezání laserem. Klempířství, zámečnictví. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Komplexní služby v oblasti tepelných zdrojů. Výroba, prodej, dodávka kotlů typu NOX a Slatina, montáž, středotlaká pára, nízkotlaká pára, horkovodní, teplovodní: -kotle ekologické na hnědé uhlí 300-4000 kW -ekologické kotle spalující dřevní odpad a biomasu 300-3000 kW -odlučovače tuhých látek -náhradní díly pro uhelné kotle ...

Obchodní zastoupení firmy TEMAC Zvěřínek. Velkoobchod, prodej-železářství: - bezazbestové šňůry - klingeritové bezazbestové desky - průmyslová těsnění - speciální těsnicí kroužky - grafit - teflon. Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnění: - guma, fíbr, klingerit, vodo, plyn, železářství. Havarijní služba-pouze ...

Nákladní autodoprava. Výstavba: -fotbalová hřiště s povrchy třetí generace -sportovní areály -travnatá hřiště -víceúčelová hřiště a umělé sportovní povrchy - rekonstrukce -travnatá hřiště Prodej: -speciální hnojiva. Regenerace a ošetřování: -travnatá hřiště. Prodej: -travní osiva -automatické závlahové systémy.

Kovovýroba, zámečnická výroba včetně konstrukčního zpracování, poradenství: -materiál (ocel, nerez) -dělení materiálu, strojní nůžky NTB -ploty, brány, vrata, schodiště -mříže i okrasné vč. montáže -pracovní stoly, regály, zábradlí -výlohy, výkladce, lavičky, houpačky, kolotoče -sportovní nářadí (zahradní, parkové). Řemeslnické ...

Montáž - vyměníkové stanice Servis měření tepla včetně pravidelných, zákonem daných kalibrací Komplexně zajišťují - provoz tepelných celků do 1 MW a provoz hromadných garáží Komplexní dodávky - vytápění - plynové kotle (měření, regulace) Bytové domy Restaurace - v areálu sídla ve Svojeticích Dva vlastní tenisové kurty ...

Prodej, e-shop - fotoaparáty - objektivy - příslušenství, filmy.

Dodávka, prodej - mobilní řešení, skladové systémy - terminály - snímače čárového kódu - mobilní tiskárny.

Velkoobchod, maloobchod: -elektro -elektronika -domácí spotřebiče. Firma aWORLD zásobuje veškerým sortimentem značek AEG, ELECTROLUX, MOULINEX, TEFAL, ROWENTA, ETA, PHILIPS, ZANUSSI, PANASONIC, JVC, THOMSON na 150 odběratelů v Čechách i na Moravě.

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně

Prodej: - balící stroje - potravinářské stroje

Půjčovna, pronájem - obytné vozy - karavany. Provozovna: - adresa: Kotlářka 115, Praha 5 - Motol (areál Pensionu a Kempu Kotlářka).

Činnost - prodej automobilů typu kit car - vývoj vlastních automobilů pro sportovní využití.

Půjčovna, pronájem: - jachty, motorové lodě, plachetnice Služby: - kurzy jachtingu či kapitánské zkoušky v tuzemsku i zahraničí.

Distribuce, dodávka - kosmetika a přístroje pro kosmetické salóny, spa, estetické kliniky a zdravotnická zařízení.

Cílem společnosti TK Galvanoservis s. r. o. je provádět požadované povrchové úpravy na základě poptávek zákazníků a v souladu se získanými certifikáty v nejvyšší možné kvalitě. Společnost TK Galvanoservis s.r.o. se specializuje na povrchové úpravy již od svého začátku v roce 1997 TK Galvanoservis s.r.o. provádí povrchové úpravy pro komerční ...

Návrhy, projekce, realizace, údržba: - zahrady - závlahy Údržba zeleně.

Činnost: - poskytování služeb v oblasti průmyslové bezpečnosti