PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zabýváme se obráběním kovů, nekovů a plastů na CNC strojích. Nabízíme tepelné zpracování a povrchové úpravy. Vyrábíme díly pro ultralehká letadla.

Strojírna - obrábění - nástrojářské práce - svářečské práce - tepelné zpracování kovů, kalení.

Činnost: - konstrukce a výroba nástrojů, přípravků, speciálního nářadí a náhradních dílů - výroba dílů dle dodané dokumentace nebo vzoru - CNC obrábění dle dokumentace nebo CAD dat - měření dílů na 3D měřícím centru WENZEL LH65 - ostření nástrojů a nářadí na CNC brousícím centru.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Strojírna - výroba ocelových dílců: - zakázková výroba - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce, svařence - průmyslová automatizace - pásové dopravníky, elevátory, válečkové tratě, modulární dopravníky - komponenty k pásovým dopravníkům

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.

Strojírny, výroba - stroje a linky používané v potravinářském průmyslu - krouhačky zelí - parní loupače - dopravníky.

Procesy: kovovýroba, obrábění, svařování, montáž. Zaměření na - automotive, zemědělské stroje, důlní průmysl, stavební stroje. Dovolte mi představit Naší společnost - FERRAM STROJÍRNA s.r.o. (DUNS: 888446213), která se pohybuje ve strojírenském průmyslu posledních 24 let. Od svého vzniku v roce 1991 si společnost FERRAM STROJÍRNA s.r.o. ...

Strojírenská výroba a montáže: -ocelové haly: - zateplené, nezateplené - objekty výrobní, skladové, prodejní, administrativní - ocelové konstrukce na zakázku včetně montáží - přídavná zařízení ke stavebním a zemním strojům: - lžíce UNC*, UNK*, FORD, USD* i pro jiné stroje.

Výroba: - železniční výhybky - tramvajové výhybky - strojírenská výroba. Regenerace výhybek a montáž výhybek v trati.

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.

Výroba z plechů a profilů: -kovovýroba -zámečnické práce -práce s materiálem- černá ocel, nerez, hliník, pozink -vybavení pro - sklad, obchod, prodejna, archiv, dílna -kovová paleta, palety -ploty -brána, brány, schody, zábradlí -kontejnery-skladovací -grily, udírny, i kombinované -výroba na zakázku.

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Vývoj a výroba strojů a zařízení zejména pro potravinářský průmysl. Projekce, konstrukce, výroba.

Výroba: - stroje s mechanickým pohonem.

-Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba strojů a zařízení -Ubytovací služby -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Společnost KPDH strojírna s.r.o. se zabývá výrobou komponentů pro stavební a zemní stroje, výrobou ocelových konstrukcí, tvarovým pálením plechů, pak také velkoobchodním prodejem hutního materiálu.

Společnost Strojírny a stavby Třinec, a.s. se orientuje na zakázkovou strojírenskou výrobu a také působí v oblasti stavebnictví. Jsme firma s dlouholetou tradicí na trhu a působíme jako člen skupiny Třinecké železárny - Moravia Steel. Dodáváme výrobky, u kterých se podílíme na samotném vývoji, např. brusky na broušení sochoru, bloků či ...

Činnost: - kovovýroba - nástrojárna - kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - lisování

Odborné sváření, výroba ocelových konstrukcí. Výrobky se vyrábí v Hradci Králové, Kampelíkova 758/4.

Pro naše partnery poskytujeme služby v oblasti strojírenství a logistiky.

Provádíme ošetření částí staveb tak, aby byla prodloužena jejich životnost. Provádíme nástřiky proti korozi, chemickým látkám, působení vody a jiných vlivů prostředí.

Firma ATALIAN CZ s.r.o. se sídlem v Mladé Boleslavi nabízí komplexní služby, které souvisejí s úplnou správou a údržbou objektů po celé České republice. Nabízíme: - čištění kanalizace nonstop - nonstop havarijní servis 722 365 365 - čištění odpadů - čištění tukových lapolů - sací bagr nonstop k dispozici ČIštění a údržba: kanalizací, ...

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce