CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: - autorizovaný inženýr v oboru požární bezpečnost staveb

STAVEBNÍ ZÁMEČNICTVÍ, ŽELEZÁŘSTVÍ. Kovovýroba: -kovové, železné, ocelové výrobky: -výkladní skříně -vrata -brány -dveře -mříže. Výroba, montáže, servis: -automatické otevírací dveře -posuvné dveře.

Výroba, servis strojů pro zkušební laboratoře. Laboratorní stroje.

Oprava, servis: - obráběcí stroje, koobráběcí stroje. Třískové obrábění.

Prodej, montáže, instalace, oprava, servis. - tepelná čerpadla - solární systémy, solární kolektory - podlahové topení - bazény a příslušenství. Vyřízení dotací z programu Zelená úsporám.

Výroba: - slitiny neželezných kovů. Svářečské práce: - svařování CO2. Tavírna hliníku. Slévárna: - odlévání hliníku do kokil.

Nabízíme Vám komplexní servis v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci – BOZP, dále v oblasti požární ochrany - PO a systém kritických bodů - HACCP. Hygiena práce. Vypracování dokumentace, školení zaměstnanců, zastupování při kontrolách. Dále nabízíme hasicí přístroje, lékárničky. Naše společnost Věra Bačíková - BOZP, PO se sídlem v ...

Dodávka a prodej regálových technologií - regálové systémy - kovové regály - policové bezšroubové regály - paletové regály - dílenský nábytek do výrobních prostor a dílen.

Vývoj, výroba a distribuce: - řešení vzdáleného dohledu a ovládání

Služby: - poradenství v oblasti požární ochrany, BOZP a krizovou komunikací.

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Polygrafická výroba a tiskárna Martin Peroutka se již řadu let soustředí na profesionální služby v oblasti flexotisku, ofsetového tisku, digitálního tisku a výroby pevných papírových trubic. Náš široký sortiment je určen zejména pro potravinářský průmysl, nabízíme různé typy etiket i obalů. Najdete nás ve městě Buštěhrad, ulice ...

Kovářství: - zámečnictví - zakázková výroba.

Umělecké kovářství a zámečnictví: -restaurování kovů, kovovýroba -zakázková výroba mříže, ploty, brány, osvětlovadla, zábradlí, schody, dělící stěny, vývěsní štíty, markýzy apod. Zakázky vyrábíme ve spolupráci s architekty dle vlastních návrhů. Výrobky jsou včetně povrchových úprav zinkování, barevné úpravy.

Společnost APACHE - EKO, s.r.o. se zaměřuje na služby spojené s dodávkou, montáží a servisem klimatizací a tepelných čerpadel značky Toshiba.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba - ocelové, hliníkové konstrukce - kontejnery - vrata, brány, ploty, zábradlí. Výškové práce: - pronájem, půjčovna plošin (do 30m).

Práce: -zámečnictví Výroba: -destilační kotel -rektifikační kotel -destilační a rektifikační chladiče -spojovací potrubí

Internetový obchod, e-shop: - požárni technika - hasicí přístroje - detektory kouře, hlásiče požáru - protipožární dveře - pěnidla, sorbenty.

Prodej, e-shop: - GPS navigace (auto, moto, sport, námořní, turistika) Prodejny: Hradec Králové, České Budějovice, Plzeň, Brno, Liberec

Výrobní sortiment: Mobilní pneumatické systémy - MPS Pneumaticky ovládané dveřní systémy pro prostředky hromadné přepravy osob (autobusy, trolejbusy, apod.) - ovládací bloky, pneumatické válce - přímočaré, otočné, nouzové otevírání, zámky dveří, smeky, ramena, tyče, kryty Pneumatické prvky - PNEUS - výroba a servis pneumatických prvků pro ...

Dodávka - technologie pro výrobu oken a fasád - obráběcí centra, dvojhlavé a jednohlavé pily, doplňkové stroje, vrtací stroje - automatické linky - svářecí stroje.

Dodávka: - elektromotorické čipové zámky

Strojírna. Zakázková, sériová výroba: - 3-osé obrábění dílů a forem. Obrábění na konvenčních strojích.