CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodáme: - vysoce kvalitní zdvihací plošiny - zaměřením na jednoduchou a rychlou montáž - bezpečná manipulace při provozu - rozmanitost výbavy pro téměř každou oblast použití a optimalizovaná konstrukce. Naše produkty: - FreeAccess - Standard - Falt - Retfalt 1 x složený - Retfalt / Hydfalt 2 x složený - Zvláštní ...

Společnost APPI CZ a.s.autorizovaný dovozce Toshiba pro ČR Firma se zabývá vlastním prodejem a zajišťuje jak záruční tak i pozáruční servis. Seznam produktů: - audiovizuální prezentační technika - velkoplošné projekce - multifunkční kopírovací a tiskové stroje - e-Doc systémy pro správu dokumentů - notebooky a příslušenství - ...

Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Zámečnické práce a kovovýroba. Montujeme a vyrábíme kvalitní vrata a brány.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Prodej, servis: - lesní a zemědělská technika.

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - průmyslové a potravinářské chlazení

Dodávka, montáž: - systémy vytápění, větrání či chlazení - tepelná čerpadla

Výhradní dovozce: - elektrické vibromotory, vibrační motory italské firmy Italvibras.

Distribuce: - klimatizační jednotky, tepelná čerpadla zn. SAMSUNG.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové chlazení - kompresorové chladiče vody - chladící věže - výměníky tepla - tepelná čerpadla - klimatizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerá elektronika: -náhradní díly, součástky -elektroinstalační materiál -televizory, radiopřijímače, magnetofony -videorekordéry, televizní antény -výpočetní technika, počítače PC -dalekohledy -baterie. Oprava, servis: -veškerá elektronika.

Návrh, výroba, dodávka: - informační kiosky - samoobslužné platební automaty - terminály.

Ekologické lakování. Služby, práce: -plastových a hliníkových oken a dveří (tyčí, profilů, panelů, doplňků) -průmyslové lakování (plastů, kovů, MDF, dřeva, skla) -auto-moto lakování. Lakovna, autolakovna.

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Výzkum, vývoj, výroba: - solární hybridní systémy a velká bateriová uložiště

Projekce, dodávky, montáž, opravy a servis: - docházkové, přístupové, evidenční a bezpečnostní systémy - systémy na bezkontaktní karty - biometrické systémy - zabezpečovací a požární systémy EZS, EPS - kamerové IP i analogové systémy - průmyslová televize - počítačové sestavy, notebooky, periferie, příslušenství - servis - ...

Strojírenská firma. Kovovýroba: -výrobky pro automobilový, stavební, zbrojírenský průmysl. Práce: -rotační obrábění kovů -soustružení, frézování, broušení -ohýbání trubek -svařování -strojní zámečnictví -řezání plechů.

Práce: - strojní navařování legovaných materiálů tvrdokovů, manganových ocelí, speciálních ocelí - navařování pancéřových plechů - opravy rotorů. Prodej: -navařovací a svařovací trubičkové dráty.

Velkoobchod: - vína. Další služby. - montáž výčepních zařízení - montáž, zapůjčení a prodej vinoték - vybavení vinoték - prodej doplňků.

Strojírenská společnost, dodávka: - investiční celky, technologické provozní soubory pro oblast energetiky, plynu, ropy, ekologie a infrastruktury.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Produkty, služby, internetový obchod: - poskytovatel internetu - prodej SW, HW - montáž strukturované kabeláže - dodávka sítě hlavních a podružných hodin, docházkových systémů - výroba certifikované počítačové s sestavy - navigace a PDA - notebooky - servery, síťové prvky - tiskárny a multifunkce.