CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Návrh, výroba, montáž interiérů - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - vestavné skříně - schody.

RS grafik s.r.o. – Polygrafické materiály špičkové úrovně mají široké využití v profesionálním tisku. Nízkochemické i bezchemické tiskové desky Fujifilm Pro-V. Bezprocesní termální tiskové desky Brillia HD PRO-T. Špičková polygrafická technologie.

Dodávka: - značící stroje pro permanentní značení (laser, mikrobod, ražba).

Služby: - měření radonu a přírodních radionuklidů.

Stavební zámečnictví, výroba, montáž: - atypické ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - brány - mříže

E-shop, prodej: - nehtová kosmetika - dekorativní a tělová kosmetika

Zámečnické a svářečské práce zajišťuje firma Vít Dědourek z Tábora. Specializujeme se na svařování barevných kovů. Jsme také výrobci nerezových motorových míchaček na sádru. Zámečnické práce: - zakázkové zámečnické práce dle výkresové dokumentace. Svářečské práce: - svařování barevných kovů metodou TIG - svařujeme měď, titan, hliník, ...

Internetový obchod, e-shop: - přísady do motorového oleje - přísady do transmise - motorové oleje.

Zařídíme profesionální potrubní rozvody ve strojírenském, automobilovém, chemickém a potravinářském průmyslu. Provádíme nepřetržitou servisní činnost a údržbu pro průmyslové podniky. Zajistíme kompletní dodávky a montáž technologických zařízení. Vystavíme, zrekonstruujeme a zmodernizujeme jakékoliv průmyslové závody a jejich části. V případě ...

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Od svého počátku se firma Václav Procházka specializuje na výrobu vybavení interiérů obchodů a prodejen. Náš drátěný program nabízí stojany na tisk, pohlednice, katalogy, firemní stojany, nákupní košíky, stahovací koše, ale i reklamní poutače. Naleznete nás na adrese Škrovád 131, Slatiňany. Výroba: - drátěný program - vybavení obchodů a ...

Zabýváme se protipožární ochranou staveb. Vyberte si u nás nejen hasicí přístroje, ale i požární hydranty, bezpečnostní tabulky, speciální protipožární dveře, prostupy, manžety, ucpávky či mnohé jiné. Z našeho sortimentu: - hasicí přístroje, - práškový, vodní, pěnový, sněhový - hydranty, klapky - požární dveře - dřevo, kov, sklo - ...

Prodej, oprava, servis: - kopírky, multifunkčních zařízení - tonery, cartridge - papír

Dodáme: - vysoce kvalitní zdvihací plošiny - zaměřením na jednoduchou a rychlou montáž - bezpečná manipulace při provozu - rozmanitost výbavy pro téměř každou oblast použití a optimalizovaná konstrukce. Naše produkty: - FreeAccess - Standard - Falt - Retfalt 1 x složený - Retfalt / Hydfalt 2 x složený - Zvláštní ...

Společnost APPI CZ a.s.autorizovaný dovozce Toshiba pro ČR Firma se zabývá vlastním prodejem a zajišťuje jak záruční tak i pozáruční servis. Seznam produktů: - audiovizuální prezentační technika - velkoplošné projekce - multifunkční kopírovací a tiskové stroje - e-Doc systémy pro správu dokumentů - notebooky a příslušenství - ...

Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Zámečnické práce a kovovýroba. Montujeme a vyrábíme kvalitní vrata a brány.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Prodej, servis: - lesní a zemědělská technika.

Sprostredkovanie obchodu, služieb a výroby Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod v rozsahu voľných živností) Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod v rozsahu voľných živností)

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - průmyslové a potravinářské chlazení

Dodávka, montáž: - systémy vytápění, větrání či chlazení - tepelná čerpadla

Výhradní dovozce: - elektrické vibromotory, vibrační motory italské firmy Italvibras.

Distribuce: - klimatizační jednotky, tepelná čerpadla zn. SAMSUNG.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - průmyslové chlazení - kompresorové chladiče vody - chladící věže - výměníky tepla - tepelná čerpadla - klimatizace.