CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerá elektronika: -náhradní díly, součástky -elektroinstalační materiál -televizory, radiopřijímače, magnetofony -videorekordéry, televizní antény -výpočetní technika, počítače PC -dalekohledy -baterie. Oprava, servis: -veškerá elektronika.

Návrh, výroba, dodávka: - informační kiosky - samoobslužné platební automaty - terminály.

Ekologické lakování. Služby, práce: -plastových a hliníkových oken a dveří (tyčí, profilů, panelů, doplňků) -průmyslové lakování (plastů, kovů, MDF, dřeva, skla) -auto-moto lakování. Lakovna, autolakovna.

Umělecké kovářství: - kované brány, branky - kované výrobky do interiéru, exteriéru - plastiky.

Výzkum, vývoj, výroba: - solární hybridní systémy a velká bateriová uložiště

Projekce, dodávky, montáž, opravy a servis: - docházkové, přístupové, evidenční a bezpečnostní systémy - systémy na bezkontaktní karty - biometrické systémy - zabezpečovací a požární systémy EZS, EPS - kamerové IP i analogové systémy - průmyslová televize - počítačové sestavy, notebooky, periferie, příslušenství - servis - ...

Strojírenská firma. Kovovýroba: -výrobky pro automobilový, stavební, zbrojírenský průmysl. Práce: -rotační obrábění kovů -soustružení, frézování, broušení -ohýbání trubek -svařování -strojní zámečnictví -řezání plechů.

Práce: - strojní navařování legovaných materiálů tvrdokovů, manganových ocelí, speciálních ocelí - navařování pancéřových plechů - opravy rotorů. Prodej: -navařovací a svařovací trubičkové dráty.

Velkoobchod: - vína. Další služby. - montáž výčepních zařízení - montáž, zapůjčení a prodej vinoték - vybavení vinoték - prodej doplňků.

Strojírenská společnost, dodávka: - investiční celky, technologické provozní soubory pro oblast energetiky, plynu, ropy, ekologie a infrastruktury.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Produkty, služby, internetový obchod: - poskytovatel internetu - prodej SW, HW - montáž strukturované kabeláže - dodávka sítě hlavních a podružných hodin, docházkových systémů - výroba certifikované počítačové s sestavy - navigace a PDA - notebooky - servery, síťové prvky - tiskárny a multifunkce.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 tuny, - nákladní mezinárodní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti nad 3,5 ...

Stěhováni Speciální stěhovací práce: - výrobní linky i celé provozy - nadměrná břemena, trezory - nádrže - nábytek - kanceláře, firmy, sklady Stěhování strojů je prováděno na speciálních vozících po halách do váhy 80 tun. Vozíky jsou ze speciální hmoty Juwathanolu, která zaručuje maximální šetrnost proti oděru podlahy. Na požádání za ...

Konstrukce, výroba, montáž - montážní linky, montážní pracoviště - kontrolní pracoviště - podavače, manipulace s díly - zakázková výroba.

Společnost OASA COMPUTERS s.r.o. se specializuje na ochranu informací, bezpečnost IT infrastruktury a hmotného majetku. Také se zabýváme prodejem, servisem a opravou výpočetní techniky v Ostravě. Vybírat si můžete z široké škály digitální techniky, počítačů, tiskáren, notebooků a softwarů. Zajišťujeme školení a poradenskou činnost. Najdete nás v ...

Prodej: -sporáky -chladící zařízení - drobné domácí spotřebiče

Služby: - povlakování Výzkum, vývoj: - tribologické vrstvy

Společnost A - BENET s.r.o. provádí kompletní stavební činnost. Realizujeme investiční akce včetně dodávek materiálu. Zaměřujeme se na výrobu, montáže a opravy potrubí, protihlukových stěn, technologických celků a zařízení, dále ocelových konstrukcí a montáže předizolovaných potrubí. Provádíme veškeré svářečské a montážní práce. Výroba, montáž, ...

Stojanové a nástěnné rozvaděče.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty - bezpečnostní mříže - přístřešky - schody, konstrukce. Svářečské a montážní služby.

Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Stroje na zpracování plastických hmot: Vytlačovací linky pro profily, potrubí, desky Vstřikovací stroje Nejrůznější přídavná zařízení ke strojům Formy Speciální výrobky Topná tělesa.