CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost AGROEL, s.r.o. se soustředí na dodávku klimatizačních systémů pro sklady ovoce a zeleniny. Zajistíme komplexní dodání od návrhu až po montáž vybraných klimatizačních zařízení pro různé typy skladů. Sídlíme ve městě Dobrovice, nedaleko Mladé Boleslavi. Návrh, dodávka, montáž: - klimatizace pro sklady ovoce, zeleniny, brambor, ...

Služby - IT outsourcing, informační systemy - webdesign - mediální služby, marketing - organizaci seminářů, sympozií, workshopů, tiskových konferencí. Pronájem, půjčovna - osobní vozidla, automobily. Projekční činnost - projekce. Kovovýroba: - oplocení, vrata, zábradlí.

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje. Zabývám se servisem šicích strojů domácích i průmyslových už více jak 30 let. Nabízím také šicí stroje ověřených značek jak domácí tak i průmyslové a to za ceny internetové s mojí zárukou a předvedením. S výběrem šicího stroje rád poradím.

Práce: -zámečnické, zámky -stříhání plechů do tloušťky 12mm -řezání kyslíkem -lisování -řezání závitů -svařování CO2. Výroba: -ocelové výrobky pro topenáře a potrubáře.

Prodej, import, distribuce: - chirurgické pomůcky - zdravotnický materiál

Prodejna spojovacích materiálů: - šrouby, matice, vruty, podložky, závitové tyče, hřebíky, talířové hmoždinky, kotvy - ocelové, chemické, lešenářské, ocelová lanka, řetězy, těsnění, nýty, spony - ruční nářadí: - pilky, pily, šroubováky, kleště, hasáky, sikokleště, segerovky, štípačky, kombinačky, vykružováky, pilníky, diamantové korunky, ...

Dodávka, prodej, e-shop - nástroje a ohraňovací lisy.

Výroba: - kluzná ložiska a ložiskové systémy.

Výroba a velkoobchod: - kartony - krabice - průmyslové obaly bublinkové fólie, pěnové fólie, uzavíratelné zip sáčky. Kartonáž, bublinková fólie, pěnová fólie, pěnové profily, samolepící fólie, fólie LDPE, HDPE, BOPP, vázací pásky, edgeboardy, stretch fólie, technické pěny, termovaky a termoobaly, bublinkové obálky, plastokarton, ...

Kovovýroba: - CNC soustružení - CNC frézování - válcování závitů - broušení - řezání.

Půjčovna nářadí, přívěsných vozíků. Zahradní udírny. Servis zahradní a lesní techniky. Autodoprava.

Dodávka, prodej výpočetní a kancelářské techniky - multifunkční zařízení, tiskárny, kopírovací zařízení, plotry laserové, inkoustové, jehličkové a speciální tiskárny - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -stavby bytové a průmyslové na klíč. Stavební projekce. Práce: -sanace, zateplování fasády -zednické, zedník -obkladačské, obklady, dlažba -tesařské, tesařství -stolařské, stolařství -zámečnické, zámečnictví, zámečník -elektroinstalační, elektroinstalace -malířské, natěračské, ...

Prodej: - vrtulníky - nové i použité Služby: - výcvik pilotů

Prodej - pomůcky a služby pro pacienty s diabetem - jehly pro inzulínová pera - glukometry - testovací proužky ke glukometrům.

Dodávka: - fotovoltaické měniče - fotovoltaické přístroje

Predaj špeciálnych mazív a tukov značiek Brugarolas - BESLUX - mazivá pre potravinársky, strojársky a automobilový priemysel a Costenoble (KRYTOX).

Dodávka, prodej - plastová a nerezová ložiska - originální japonská ložiska značky ASAHI SEIKO Co., LTD.

Služby: - poradenství v oblasti úspor spotřeby energie - monitoring, analýza spotřeby energie.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - posuvné brány - křídlová vrata - schodiště.

Prodej - pokladní a kamerové systémy - digitální váhy - zabezpečovací systémy - anténní systémy.

Společnost ETS CZ Nový Bor, a.s. provádí kompletní elektroinstalatérské práce a výrobu rozvaděčů. Dále provozujeme zámečnickou výrobu. Sídlíme ve městě Nový Bor. Elektroinstalatérské práce, montáž: - průmyslové elektroinstalace - hromosvody - montáže elektroinstalací - měření a regulace, MaR - projekce, revize ...

Výroba z materiálů HDPE, LDPE: - tašky - sáčky (potravinové, univerzální) - pytle, vaky - fólie - flexotisk.