CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Služby: - letecká doprava - charterové lety Prodej, pronájem: - letadla - vrtulníky

Dodávka, prodej, služby: - vybavení kadeřnických salonů - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické semináře.

E-shop: - mikroskopy - lupy - teleskopy - divadelní kukátka

Dovoz, oprava, servis: -stroje pro údržbu a zakládání travních ploch Výroba: - universální brusky na vřetenové sekačky.

Výroba: -tlakové spínače Prodej: -široký sortiment příslušenství právě k hydraulickým zařízením.

Služby, velkoobchodní prodej: -montáže servis prodej nosičů kontejnerů CTS Okřínek, Fornal - servisní středisko -veškeré náhradní díly na automobily AVIA, DAF, IVECO, MAN -náhradní díly na automobily, autobaterie -výměnné středisko auto agregátů -přestavby vozidel do 12T -lakování kabin a podvozků - oleje SCHELL prodej

Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Montáž, rekonštrukcia a údržba vyhradených ...

Služby: - zřizování a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace - osvětlení klasické, veřejné osvětlení - elektrické vytápění - opravy a údržba elektrických zařízení - připojení elektrospotřebičů - instalace klimatizace - elektronické zabezpečovací systémy EZS - instalace televizních antén, televizní antény - montáže, ...

Činnost: - ostřihy pro tlakově lité odlitky ze slitin AL a lehkých kovů - výroba, servis ostřihovací nástroje - prostřihy plechů

Projekční práce, projektování: - strojírenství.

Kovovýroba, strojní výroba: - ocelové konstrukce - výroba dílů.

Dodávka, montáž: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - klimatizace.

Kovovýroba - kovové palety - ocelové skládací konstrukce.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - spotřební materiál

Výroba - patentovaný nástěnný systém - stěnové systémy - řešení na zeď - regály - háky - držáky kol - garážový nábytek.

Činnost: - kovovýroba - rekonstrukce - truhlářské práce - tesařské práce - dřevostavby Výroba, prodej: - stavební řezivo

Práce: - elektroinstalace - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž solárních, fotovoltaických systémů. Stavební práce: - rekonstrukce interiérů.

Dodávka: - chladící technika - klimatizace - průmyslové chlazení.

Dodávka, montáž: - divadelní vybavení, technika - opony, šití opon - ohnivzdorné impregnace textilního vybavení - baletní povrchy.

Činnost - elektroinstalace a montáže, revize - montáže hromosvodů - svařování CO2.

Automatizace technologických procesů - dodávky automatizační a výpočetní techniky - dodávky snímačů a automatizačních komponentů.

Prodej spotřebního materiálu a zdravotnické techniky - kyslíková terapie - odsávací systémy - injekční stříkačky a jehly - chirurgické materiály - ochranné pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod, zakázková výroba, e-shop: - celofánové sáčky, kornouty - celofánové přířezy, archy - tatrafán, PP fólie, přířezy - uzavíratelné sáčky ZIP.

Montáž, lepení: - bezpečnostní fólie - solární fólie - tepelně izolační fólie.