CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost: - výroba výpalků z plechů - kovoobrábění - broušení - sváření

Kovovýroba: - dopravníky - zásobníky - komponenty pro kompresorovou chladící techniku a termoplastický průmysl

Činnost: - povrchové úpravy kovů - tryskání - metalizování - nátěry a nástřiky

Prodej: - náhradní díly pro kolejová vozidla - vybavení interiérů kolejových vozidel

Zajištění povrchových úprav průmyslových dílů a sanace budov. Provádění průmyslového čištění.

Prodej, distribuce, servis: - materiál, příslušenství pro autolakovny - autolakýrnické materiály, nářadí, nástroje.

Dodávka, distribuce, prodej: - nástroje pro obrábění - nástrojový management.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, cartridge, náplně do tiskáren.

Služby: - detekce a měření geopatogenních zón

Oprava, rekonstrukce, modernizace: - kolejová vozidla

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, prodej: - zahradní krby - zahradní nábytek Zámečnictví.

Dodávka, prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - protipožární klapky, ucpávky - vybavení pro hasiče. Služby: - požární ochrana (PO) - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Výroba, dodávka: - technologie, stroje pro prádelny - prádelenské stroje.

Internetový obchod. Prodejem gastro vybavení a jiných produktů do Vaší kuchyně nebo do Vašeho domu. Naleznete u nás: -sklenice, misky, hrnky, džbány, karafy, láhve -vázy -popelníky -jídelní sady -hrnce, pánve -nože -jídlonosiče -naběračky, obracečky, cedníky -kleště, pinzety, jehly, háky -podnosy, tácy, prkýnka -a mnoho dalších ...

Výstavba, servis, provozování: - solární elektrárny Činnost: - návrh a realizace infratopení Wellina - prodej, montáž a servis vzdušných solárních panelů SolarVenti

Výroba manipulačních vozíků - manipulační technika - lehké manipulační vozíky - hliníková rudle - hliníkový paletový vozík.

Práce: - předvýroba potrubních dílů - nerezová výroba - výroba ocelových svařenců a konstrukcí - svařování kovů metodou v ochranné atmosféře metodou MIG, MAG, TIG - stěhování a montáže výrobních linek.

Vyroba: - chovatelské zařízení pro zvířata. Prodej: - náhradní díly a doplňky od firmy GRANIT Kovovýroba - mobilní ohrady pro koně dobytek. Prodej výrobních strojů CASE IH. Zajišťování servisu a prodej náhradních dílů.

Dodávka, montáž, regulace: - vzduchotechnika.

Výroba jednoduchých výrobkov z kovu Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Průmyslové elektroinstalace. Instalace osvětlení venkovních ploch a parkovišť. Montáže osvětlení průmyslových hal, prodejen a hotelů. Revize elektrických zařízení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Projekce, dodávka, poradenství: - plachtové haly - ocelové konstukce s plachtovým opláštěním - autorizovaný zástupce Cover-All.

Prodej - zemědělská technika značky FLIEGL - korbové sklápěče - vyhrnovací vozy - sklápěcí přívěsy - kejdovací technika - náhradní díly.