CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Regulároty plynu-plynoměry-skříňky Velkoobchod : - příslušenství pro plynárenství - regulátory tlaku plynu - středotlaké regulátory - vyrovnávací regulátory - skříňky pro plynoměry-plastové - kovové instalační materiály - regulační technika pro plynárenství - plynoměry pro podružné měření, membánové, turbínové.

Firma se zaměřuje na potrubní systémy, ocelové konstrukce, svářečské a zámečnické práce, montážní práce, údržbu a servis výměníkových těles.

Projektová činnost ve výstavbě Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory Prodej - hutní materiál.

Montáž, servis: -chladící a klimatizační technika -tepelná čerpadla.

Revesol s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce a na distribuci, projektování a montáž solárních panelů.

ForteVia s.r.o. zajišťuje v oblasti strojírenství dodávky strojních dílů a investičních celků, a v rámci stavebnictví dodávky jedinečných dřevostaveb.

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Společnost Fluidea s.r.o. realizuje svou činnost ve výpočtech a simulacích v automobilovém průmyslu.

Společnost RS - TESO s.r.o. se specializuje na svařování, vypalování plechů, zámečnictví, obrábění a povrchové úpravy materiálů.

Vyrábíme veškerý nábytek; dodáváme kompletní interiéry. KONZULTACE S BYTOVÝM ARCHITEKTEM ZDARMA! - kancelářský nábytek - kuchyně - šatní a vestavěné skříně - postele vč. roštů a matrací - zahradní nábytek, altány, pergoly - obklady palubkou, pokládka podlah - plastové vnější i vnitřní obklady a ploty - parapety vnitřní (plastové); ...

LENEDO FOREST s.r.o. rodinná společnost, která se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti lesnictví. Naše sídlo se nachází v malebném městečku Velká Bíteš - Janovice, kde máme kořeny a kde se nám daří budovat dlouhodobé vztahy s našimi klienty. Naše činnosti: - Lesnické služby: Jsme váš spolehlivý partner při péči o lesy. ...

Servis, oprava: -chladící zařízení. Výroba, instalace: -chladící zařízení pro domácnost.

Zámečnické práce, kovovýroba, svařování metodou TIG a MIG. Svařování hliníku. Svářečské práce. Zakázková výroba, montáž: -z nerezu, oceli, hliníku, pozink. Nerezová výroba. Interiérové a exteriérové prvky. Ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, ploty, vrata, brány, stavební prvky, doplňky k bazénům. Stavebně zámečnické ...

Představte si firmu, která je synonymem pro kvalitu a inovaci. Isolit-Bravo, spol. s r.o., je ryze česká firma, která se pyšní dlouholetou tradicí a uznáním na globálním trhu. Sídlící v srdci malebného města Jablonné nad Orlicí, na adrese Jablonské nábřeží 305, je Isolit-Bravo průkopníkem ve výrobě komponent pro automobilový průmysl, ...

CERGO s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, tepelných čerpadel, kondenzačních a štěpkových kotelen, solárních systémů a jejich dodávku a montáž.

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.

MIO stavební, s.r.o. se zabývá pronájmem kontejnerů pro odvoz stavebního odpadu, klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. Nabízí také zednické služby a prodej stavebního materiálu.

MECHANUS s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů a zařízení, konstrukční řešení, vývoj průmyslových aplikací a produkty na míru, jako jsou svařovací válečky a pneumatické svěráky.

MEDICOSTAR s.r.o. se zaměřuje na poradenství a prodej medicínských technologií a materiálů.

Plošiny Jihlava je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti výškových prací. Od roku 1992 se firma Plošiny Jeletz specializuje na pronájem pracovních plošin pro širokou škálu stavebně-montážních prací. Své služby nabízí především v Jihlavě a okolí, kde je známá svou spolehlivostí a flexibilitou. V současné době poskytuje firma ...

Jsme profesionální servisní centrum specializující se na opravy a údržbu široké škály elektronických zařízení. Naše služby zahrnují opravy počítačů, notebooků, fotoaparátů, videokamer a další elektroniky. S našimi zkušenostmi a odborností jsme připraveni vám poskytnout nejlepší možné služby a vrátit vaše zařízení do perfektního stavu.

Autorizované měření emisí dle zákona o ochraně ovzduší č.86/2002 Sb. Autorizovaná (akreditovaná) laboratoř pro kontrolu emisí a imisí. Stanovení: -emise -imise -kontrola ovzduší (ekologie - ochrana ovzduší) -škodliviny -znečištění životního prostředí -koncentrací organických sloučenin v plynech a ovzduší přenosným chromatografem, ...

Společnost Additive Systems, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti 3D tisku z kovů, od prototypování až po sériovou výrobu.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce