CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž hromosvodů - instalace systémů měření a regulace.

Dodávky a realizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - výstavba hrubých staveb - montáže oken, dveří, vrat - montáž sádrokartonů - pokládka podlahových krytin.

Služby, výroba, servis, opravy, prodej, montáž: -otevírání bytů, zámků -montáže bezpečnostních zámků a kování -komplexní zámkové mechanické zabezpečení (závory, petlice, rozvorové mechanizmy, mechanismy CR**) -bezpečnostní dveře BEDEX. Výroba: -centralizační a sjednocující cylindrické systémy GUARD, FAB, MUL-T-LOCK -klíče patentní, ...

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Kovoobrábění - zakázkovou výrobou na soustružnických automatech - soustružení malých sérií na revolveru.

Výroba, e-shop: - kartáčnické výrobky - košťata - kartáče - smetáky, smetáčky

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Výroba, prodej, montáž, oprava: - tělocvičné nářadí, pomůcky, gymnastické sestavy (kladiny, hrazdy, žíněnky atd.) - kancelářský nábytek - školní nábytek (lavice, židle, šatny) - kuchyňské linky - školní potřeby - vybavení pro mateřské školy (zahradní konstrukce na hraní) - zahradní paravany Dodávka, montáž: - plovoucí ...

Služby v oblasti BOZP a PO. Nožířství. Prodej - výpočetní technika - počítače - mobilní telefony - fotoaparáty.

Drtící a třídící technika Nové stroje a zařízení - čelisťové drtiče - kuželové drtiče - odrazové drtiče - válcové drtiče a kladivové mlýny - vibrační třídiče - podavače - mobilní drtiče třídiče - automatizace drtičů - třídící síta a otěruvzdorné materiály Dodávky originálních náhradních dílů Záruční a pozáruční ...

Pronájem: - plošiny 9 a 14 m - plošina do 20 m. Výškové práce z lana. Stanoviště plošin: - Březnice.

Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Prodej, oprava, servis: - domácí spotřebiče - ledničky, chladničky - myčky - pračky, sušičky - mikrovlnné trouby - varné konvice - kávovary, roboty - vinotéky - klimatizace

Zámečnické práce - výroba: vrata, branky, mříže, přístřešky, schodiště, zábradlí.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Dodávka: - svařovací, montážní a kontrolní pracoviště - svařovací lisy, kleště

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - měření a regulace - servis a revize plynových a elektrických kotlů

Dodávka, montáž, realizace, servis - výzkumné, vývojové, zdravotnické i průmyslové laboratoře - laboratorní a zdravotnické technologie - inteligentní systémy pro laboratoře - vzduchotechnické systémy.

Služby: - vývoj software Prodej: - výpočetní technika - software

Dovoz, zpracování: - vlasy, vlasů určených k prodlužování a výrobě vlásenkářských produktů.

Činnost - CNC zpracováním plechů - vysekávání, laserové a plasmové vypalování, ohraňování a svařování ocelových, hliníkových a nerezových materiálů metodami MIG a TIG - povrchové úpravy: práškové lakování, eloxování.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění - frézování, soustružení, broušení - výroba strojních zařízení - výroba součástí a náhradních dílů

Inženýrská a projekční činnost - měření vibrací - statické a seismické výpočty - posudky a kontrolní práce - projektové dokumentace.