CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej: - elektrospotřebiče - ledničky - pračky - vysavače - sporáky - kuchyňské a domácí potřeby

Projekce, projektování: - vytápění - chlazení - vzduchotechnika

E-shop - papírenské výrobky - toaletní papíry - papírové ručníky - kuchyňské role - odpadní sáčky a pytle - úklidové potřeby - kancelářské a školní potřeby.

Návrhy, projekce, dodávka, montáže, instalace: -řídicích systémů zejména v oblasti CZT*, TZB* a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace. Aplikační programy řídicích a monitorovacích systémů.

Dodávka, prodej, e-shop - zubařská technika a přístroje - dezinfekce, sterilizace - autoklávy - RTG technika - stomatologický materiál.

Servis klimatizace Nabízíme špičkový servis a montáže klimatizací. Klimatizace Tepelná čerpadla Vzduchotechnika Měření a regulace Revize požárních klapek Autorizovaný servis společnosti GEA na elektrostatické filtry Servis klimatizace a vzduchotechniky realizujeme také v těchto městech: Chlumec nad Cidlinou, Městec Králové, ...

Dodávka, prodej: - programové vybavení ke zpracování mezd, účetnictví a majetku - výpočetní technika Služby: - účetnictví

Výroba: - dělení trubek a plechů laserem - stožáry veřejného osvětlení, stupňovité, kuželové, výškové 20-40m, se spouštěcím výložníkem, pro fotbalové stadiony a sportoviště, betonové sloupy, trakční - nerezové výrobky - ocelové konstrukce.

Prodej, maloobchod: - počítače, PC, notebooky, netbooky - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, faxy. Služby: - počítačové sítě na klíč - celkový návrh a projekt systému a jeho funkční optimalizace.

Prodej a servis - výpočetní technika. Služby - zálohování a obnova dat - bezdrátové sítě - strukturovaná kabeláž - IT poradenství - vývoj software na zakázku - tvorba www stránek.

Prodej, montáž, servis, sanitace, pronájem: - výčepní zařízení - bazarové výčepní zařízení

Návrh, prodej, realizace, montáž - bezpečnostní systémy - domácí automatizace - klimatizace - slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Firma Rastr elektro s.r.o. poskytuje opravy asynchronních motorů do výkonu 150 KW, čerpadel, speciální úpravy dle požadavků zákazníka a norem EU, expresní opravy do 48 hodin, navijár. práce. Nabízíme prodej asynchronních elektromotorů. Možnost zajištění dopravy.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Výroba - mikroturbíny pro výrobu tepla a elektřiny - výměníky tepla.

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny - lineární technika.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - komunální technika - zahradní technika - náhradní díly. Servis: tel.: 777 400 942, 724 020 602 Prodej ND: - 777 400 932

Prodej, oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče - bílá technika - pračky, myčky, chladničky - náhradní díly Činnost: - zajištění služeb v oblasti BOZP - revize elektrických zařízení

Činnost - výškové práce za pomoci horolezecké techniky - nátěry kovových konstrukcí, technologických zařízení, potrubních mostů - lešenářské práce - bourací práce, - zámečnické práce - tryskání - malby malých i velkých prostor, včetně použití lešení.

Společnost DUO SERVIS ELEKTRO spol. s r.o. je prodejce bílé techniky a chlazení a dodává i náhradní díly. Poskytujeme záruční i pozáruční servis na myčky, pračky, ledničky, chladničky i sporáky pro Zlínský kraj. Naši zákazníci jsou především z okolí měst Otrokovice, Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Uherský Brod, Uherské ...

Firma DUO SERVIS ELEKTRO spol. s r.o. Otrokovice poskytuje záruční i pozáruční servis chlazení a bílé techniky v regionu Zlínský kraj. Opravujeme hlavně myčky, pračky, lednice, chladničky i sporáky. Prodáváme také náhradní díly na spotřebiče. Klientelu máme především v okolí měst Otrokovice, Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky, ...

Zámečnictví, výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Prodej, e-shop - kancelářská technika - skarotvací stroje, skartovačky - řezačky papíru - laminace - skládačky papíru - obaly a papíry.