CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Internetový obchod, e-shop, prodej: - ruční nářadí - elektrické nářadí - dílenský nábytek - kompresory - spojovací materiál - kotevní technika. Kamenná prodejna: - Chrudim, Pardubická 528/10

Služby: - pojišťovací zástupci - zprostředkováváme životní i neživotní pojištění

Výstavba, realizace, provoz: - kotelny, kotelen - kogenerační jednotky - tepelná čerpadla.

Činnost: - servis a montáž chladící techniky - plnění a opravy autoklimatizací - služby v oblasti průmyslového chlazení

Velkokuchyňské gastronomické vybavení: -prodej -montáž -servis Kompletní sortiment profesionálního zařízení a příslušenství pro gastronomické provozy v hotelích, restauracích, školních a závodních jídelnách, nemocnicích, atd. Dodávky: -konvektomaty -pánve -sporáky -kotle -fritézy -cukrářské pece -roboty -mycí stroje Další ...

Internetový obchod, e-shop: - elektrospotřebiče - výpočetní technika, telefony - domácí potřeby - hudební nástroje - drogerie.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Služby: - výuka vrtulníkového létání - vyhlídkové lety - letecké práce

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - pračky, chladničky, mrazničky - trouby, sporáky - mikrovlnné trouby - myčky - vysavače - audio a video technika - tablety, notebooky.

Činnost: - dělení materiálu pomocí plamene, laseru nebo plasmových hořáků

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Prodej, oprava, servis, pronájem: - stavební stroje UNEX - náhradní díly

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - telefony Služby: - správa počítačových sítí - bezdrátové připojení k internetu - servis mobilní telefony HOTLINE INTERNET: 773 500 344

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kacelářský nábytek - vestavné skříně

Prodej: - stroje, zařízení stájí a technologie pro živočišnou výrobu - ohradníky - stájové technologie - hrazení - dojící zařízení...atd.

Internetový obchod, e-shop: - puškohledy - noční vidění.

Služby: - kontejnerová doprava, přeprava - nákladní autodoprava Půjčovna, pronájem: - kontejnery

Prodej, e-shop - stroje pro řezání, vrtání a broušení betonu - diamantové, řezné a brusné kotouče - brusky, brusné stroje - vrtáky, vrtačky, vrtací stroje.

Zámečnictví: - výroba klíčů - broušení nožů, nůžek a mlýnků - opravy vložek FAB - oprava dveří po páčení - výměna a montáž zámků, mříží, zavíračů dveří Provozovna: Porubská 1013/21 Ostrava - Poruba 70800. Elektronická evidence tržeb je zde prováděná v běžném režimu.

E-shop: - zahradní technika - zahradní nábytek - skleníky - krby, kamna

Oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika, počítače. Služby: - připojení k internetu.

Instalace, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace.