CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, montáž, oprava, servis: - satelity - antény - zabezpečovací systémy - počítače Půjčovna, pronájem: - karavany

Prodej - zemědělská technika - lesní technika - komunální technika. Výkup strojů.

Dodávka, služby: - systémy šifrování hovorů, e-mailů, dat při mobilní komunikaci.

Výroba a montáž - technologická zařízení - galvanické linky - čistírny odpadních vod. Činnost - předúpravy povrchů - odmašťování - moření - fosfátování - odlakování - stahování povlaků.

Služby - regulace a měření vzduchotechnických a hlukových zařízení - měření vzduchotechniky - měření hluku - vypracování akustických studií a map.

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Dodávky informačních technologií

Pragmet, s.r.o. je nezávislé servisní centrum zabývající se zpracováním ocelových svitků a tabulí. Produkty: - Dělení podélné - Dělení příčné - Trapézy

E-shop: - kancelářský nábytek - dětský nábytek - sedací nábytek.

PragComputers Beta s.r.o. nabízí snad všechny existující produkty z oblasti výpočetní techniky, digitální fotografie a komerčního software Prodej, servis, konzultace: - počítače - servery - notebooky - periferie - tiskárny - scanery - software Microsoft - digitální fotografie - grafické karty - klávesnice - myši - ...

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Pronajímáme pracovní plošiny na automobilovém podvozku s dosahem od 19 až do 46 m pracovní výšky! Plošinu si můžete pronajmout dle potřeby na několik hodin, dnů, týdnů i měsíců, při dlouhodobém pronájmu za zvýhodněnou cenu.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Vlásenkářská výroba, zpracování a obchod se slovanskými vlasy.

Realizace, montáž: - typový i atypický nábytek pro obytné kontejnery Vývoj, výroba, prodej: - skládačky výkresů - řezačky - laminovací stroje - plstěné (filcové) podložky pod nábytek - filcové podložky s trnem - tlumící silikonové dorazy na dvířka - samolepící krytky na vruty

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Velkoobchod - drogistické zboží - čistící a úklidové pomůcky Dovoz - domácí potřeby - úklidové a čistící pomůcky

Zprostředkovatel pronájmu jachet na exotických místech. Nabídka: - dovolená na jachtě pro začátečníky i pro sportovní jachtaře - výběr lokality a roční období se liší podle rozsahu námořní praxe a zkušeností.

Prodej, oprava, servis: -potravinářské analizátory: -analýza mléčných složek -počítače somatických buněk -kombinová analýza -určení bodu mrznutí -přístroje pro mikrobiologii -analýza inhibičních látek -luminometrie -detekce inhibičních látek -testování výrobků -malá laboratorní technika -chemikálie. ...

Autorizovaný dovozce vyvíječů páry CERTUSS VYVÍJEČE PÁRY CERTUSS : - Vyvíječe páry CERTUSS, řada Junior SC 80 - 600 kg - Vyvíječe páry CERTUSS, řada Universal SC 700 - 6000 kg na topná media zemní plyn kapalný nebo extra lehký topný olej. Servis chemických čistících strojů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - svářecí invertory - svářecí transformátory - agregáty - usměrňovače - poloautomaty - kukly - svářecí dráty - elektrody - nabíječe akumulátorů - elektromotory asychronní a stejnosměrné - elektrické ruční nářadí NAREX - čerpadla.

Komplexní služby v oblasti kancelářské techniky, se specializací na veškerý sortiment zn. Canon: - kopírky - faxy - multifunkční zařízení - dalekohledy - tiskárny - videokamery - fotoaparáty - spotřební materiál.

Autorizovaný prodej a servis CANON. Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky: -kopírovací stroje z leasingů, výstav -prodej spotřebního materiálu.

Výroba nástrojů na obrábění dřeva. Frézy na nekonečný spoj, hoblovací hlavy, palubkové frézy, profilovací hlavy, tvarové frézy, zakázkové nástroje.