PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost AC-Welding s.r.o. se specializuje se na svařování nerezových a hliníkových dílů, ale samozřejmostí je i svařování standardních ocelových materiálů, dle přání zákazníka.

Výroba potravinářských strojů - plnící, balící linky, nerezové nádoby. Optimalizace výroby.

Průmyslová lakovna. Mokré lakování kovových výrobků o různé velikosti. Používáme materiály od dlouhodobě ověřených výrobců barev HEMPEL a COLORLAK.

E-shop Besta-shop.cz nabízí široký sortiment produktů, zaměřený zejména na potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu. V nabídce najdete nábytek, vybavení pro domácí kutily, zahradní nářadí, osvětlení a různé doplňky.

Prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky. Elektromontážní práce.

Firma NASUA elektro se specializuje na elektromontážní práce, včetně elektroinstalací, servisu, oprav a rekonstrukcí v domácnostech, komerčních a průmyslových objektech. Nabízí také instalaci a opravy protipožárních systémů, kompletní dodávky měření a regulace (MaR) pro VZT a kotelny, a řešení pro chytré domy. Kromě toho poskytují projektovou ...

Společnost Inprotec s.r.o. Vám navrhne a provede montáž: -polohovacích přípravků -poloautomatické a automatické montáže nejrůznějších výrobků -robotická pracoviště nebo měřicí a kontrolní stanice.

Služby: - exportní balení - výroba dřevěné obaly (přepravní bedny, kontejnerové a transportní palety, speciální obaly) - montáž a demontáž výrobních celků - logistika

Prodej, oprava, servis: -laboratorní technika -laboratorní nábytek -sklo -chemikálie.

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynoinstalační (kompletní sortiment) -čerpadla do vrtů ponorná, vodárny domovní -uzavírací armatury -radiátorové zátky, ventily vřetenové, kulové, klapky, termostatické hlavice, šroubení -fitinky, těsnění -hadice - voda, plyn -izolace potrubí -kotle ...

Výroba a distribuce kosmetických obalů: - skleněné lahvičky - kovové a plastové sprejové pumpičky - štětečky na laky na nehty - kompakty na oční stíny a pudry - lahvičky a kelímky - obaly na rtěnky - aplikátory atd.

Výroba formovací techniky pro betonářské závody, atypické sítě pro prefa závody, ocelové kontrukce a stavební kování. Zpracování betonářské oceli. Vázání armatur v místě určení.

Specializovaný e-shop s největším výběrem senzorových světel a senzorů

Firma Mirax se sídlem v Praze se již od roku 1994 zabývá realizacemi interiérů. Nabízíme matrace výrobců Dřevočal, Materasso s.r.o., D.P.V. s.r.o., Unar s.r.o. a kancelářský nábytek značky Hobis a Exner. Současně nabízíme také kancelářské židle a křesla výrobců Office Pro a ALBA CR spol. s r.o. Provozujeme e-shop: - matrace, včetně roštů a ...

Představte si firmu, která je synonymem pro kvalitu a inovaci. Isolit-Bravo, spol. s r.o., je ryze česká firma, která se pyšní dlouholetou tradicí a uznáním na globálním trhu. Sídlící v srdci malebného města Jablonné nad Orlicí, na adrese Jablonské nábřeží 305, je Isolit-Bravo průkopníkem ve výrobě komponent pro automobilový průmysl, ...

Rodinná firma Tesařství Opluštil s.r.o. působí na trhu již přes 25 let a specializuje se na kompletní tesařské práce. Sídlo společnosti se nachází v Břeclavi a působí především v okolí Břeclavi a Brna. Hlavní činnosti firmy zahrnují: - výroba a montáž krovů - realizace dřevěných konstrukcí - pokládka střešních krytin - rekonstrukce ...

Společnost Truhlářství Lanškroun s.r.o. se pyšní více než dvacetiletou tradicí v oblasti výroby nábytku. Od svého vzniku v roce 2007 si získala pevné místo na trhu a vybudovala si pověst spolehlivého a kvalitního partnera v oblasti nábytkářství. Firma se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyňských linek, kancelářského nábytku, vestavěných ...

Společnost Say straw s.r.o. se specializuje na výrobu ekologických brček z přírodních materiálů, jako je tráva a rákos. Jejich produkty jsou kompostovatelné a šetrné k životnímu prostředí. Nabízejí různé druhy brček, například hnědá rákosová brčka, která jsou přírodně opálená a vypadají stylově.

LEDPROFES a.s., se sídlem v Praze, je klíčovým hráčem v oblasti osvětlovacích a energetických řešení v České republice. Jako největší dovozce značky V-TAC a výhradní distributor Karizma Luce a Light4U nabízí široké spektrum služeb od návrhu a montáže fotovoltaických elektráren až po instalace tepelných čerpadel a elektroinstalační práce. Firma se ...

Firma BRAVA machining s.r.o., založená v roce 2020, se nachází v malebném městě Žandov na severu Čech, kde má strojírenská výroba bohatou tradici. Od samého počátku jsme se zaměřili na výrobu vysoce kvalitních součástek pro kompresory, přičemž naše hlavní specializace spočívá v obrábění dílů na moderních CNC centrech. Tato zařízení nám umožňují ...

Čištění čalounění, sedacích souprav, matrací a koberců.

MartroniX, s.r.o. se specializuje na průmyslovou automatizaci, zejména v oblasti energetiky a farmaceutického průmyslu. Firma se zaměřuje na návrh, implementaci a správu automatizačních systémů, včetně energeticky úsporných řešení, řízení vodních systémů ve farmaceutickém průmyslu a systémů měření a regulace.

Společnost GeneralPack s.r.o. je specializovaná na vývoj a inovace obalů pro skupinové a přepravní balení, snižování reálných nákladů na balení.

AZM KOVODÍLNA s.r.o. se specializuje na zakázkovou kovovýrobu. Realizuje výrobu kovových schodů, teras, zábradlí, konstrukcí a zahradního nábytku.