CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Návrh, rekonstrukce, konzultace: - zařízení pro zásobování požární vodou - vnitřní, vnější požární vodovody.

Kovovýroba, výroba: -válce pro válcovací linky a stolice, -válců válcovacích a tvářecích linek pro válcování za studena -strojní součástky Práce: -kovoobrábění, obrábění na CNC strojích.

Činnost - CNC frézování - CNC soustružení - dělení materiálu pásovou pilou - stříhání, ohýbání a zakružování plechu - svařování - zámečnické a montážní práce. Konstrukce, vývoj, výroba - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované ...

Prodej výrobků a technický servis v oblasti hydronického vyvažování soustav. Nabízíme tyto produkty: -termostatický program -vyvažovací a kombinované ventily a clony -regulátory tlakové diference -termostatické směšovací ventily -potrubní filtry, uzavírací klapky -regulační ventily a ovládací pohony -rotační pohony -fancoily -dveřní a ...

Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - obklady, dlažby - izolace - zateplování - zámečnictví Dodávka, montáž: - plastová okna Dodávková autodoprava.

Půjčovna, zapůjčení: - šlapadla - motorové čluny. Autokemp ATC Merkur.

Velkoobchodní prodej školních, kancelářských, hygienických potřeb, obalového materiálu a dalšího sortimentu, provozuje společnost PROVITA s.r.o. Náš široký zboží uspokojí i náročného zákazníka. Z naši produktů Vám můžeme nabídnout psací potřeby, bloky, papíry, tiskopisy, školní tašky, rýsovací potřeby, obalové materiály, jednorázové nádobí nebo ...

Zámečnictví a kovovýroba Pavel Sládek provádí veškeré zámečnické, svářečské, soustružnické i frézařské práce. Naše sídlo najdete v obci Holoubkov, okres Rokycany. Naše činnost: - zámečnické práce - kovovýroba - svářečské práce, svařování - soustružení - frézování.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - TV, audio, video - notebooky, tablety, PC - telefony, fotoaparáty, GPS - zahradní technika.

Pokrývačské a klempířské práce - zámečnické a svářečské práce se saměřením na střechy - výroba a montáž klempířských prvků - výroba a montáž sněhových zábran. Provozovna - adresa: Přístavní, Brno Bystrc.

Vývoj, výroba, distribuce: - diagnostické zdravotnické prostředky: - mikrobiologická, genetická diagnostika - izolace nukleových kyselin.

Dodávky, obchod, prodej, distribuce: -dentální a zdravotnický materiál pro privátní lékaře, nemocnice a státní instituce -dodáváme materiál značek EDENTA, 3M ESPE, GC, SAFINA, VOCO, MEDIN, HARTMANN Stomatologické potřeby: -otiskovací materiály -dentální pryskyřice -zuby -farmaceutické přípravky -ostatní laboratorní materiál ...

Činnost: - poradenské služby v oblasti ochrany životního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - procesní řízení

Prodej, servis, zkoušky přesnosti - měřící systémy - měřicí software.

Práce: - topenářské - rozvody vody, plynu - optimalizace topných soustav - solární systémy - montáž, servis tepelných čerpadel.

Strojírenská výroba - svařované konstrukce, svařence - modelová zařízení pro slévárny. Činnost - obrábění.

Prodej, servis, leasing: -šicí stroje a textilní technika BROTHER, VERONICA, overlocky aj. -průmyslové šicí stroje Velkoobchod: -průmyslové šicí stroje dle přání zákazníka servis do 48 h.

Kontajnerový servis. Služby: -přistavení kontajneru do 24 hodin -kontejnerovou dopravu -pronájem kontejnerů -odvoz suti -odvoz odpadu -likvidace suti -dovoz písku -dovoz štěrku -dovoz dalších stavebních materiálů -připravujeme speciální kontejnery s možností bočního vstupu do kontejneru, který Vám usnadní práci.

Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Projekce, inženýring, konzultace: - v oblastech chemického, potravinářského a farmaceutického průmyslu.

Služby v oblasti BOZP a PO - kontroly pracovníků a pracovišť - školení bezpečnosti - šetření pracovních úrazů - vedení potřebné dokumentace.

Nákup, prodej: - použité obráběcí, tvářecí stroje: - frézy, brusky, soustruhy.

Prodej zařízení, softwaru či spotřebního materiálu pro oblast tisku a polygrafie. Kompletní sortiment tiskových desek AGFA Prodej CTP od B3 do B1

Půjčovna, zapůjčení: - čistící stroje, technika Kärcher: - stroje na čištění koberců, čalounění - parní čistič.

Hlavní činností firmy Václav Vorlíček - BESPO je dodávka a montáž sádrokartonových konstrukcí, stropních podhledů, půdních vestaveb i izolací. Provádíme také zámečnické a podlahářské práce. Sídlíme v obci Dolní Bezděkov, okres Chrudim. Stavební práce: - montáž sádrokartonu - sádrokartonářské práce - sádrokartonové konstrukce - suchá ...