CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Prodej, e-shop - kancelářská technika - notebooky - tablety, telefony - tiskárny, scenery.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace, vzduchotechnika.

Výroba: - dřevěné obaly - dřevěné palety, bedny. Provozovna: - Žalhostice 108

Výroba, servis, údržba: - pásové dopravníky.

E-shop: - tonery - náplně do tiskáren - kancelářský materiál

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Chystáte se ke koupi zahradní či lesní techniky? Neváhejte navštívit naši autorizovanou prodejnu P & L, s.r.o. se sídlem ve Žďáru nad Sázavou. Jsme autorizovaní prodejci strojů značky Husqvarna, žacích traktorů firmy Seco Group, strojů na vysokou trávu české firmy Dakr a výrobků značky McCulloch. Zahradní a lesní technika, malotraktory, sekačky, ...

Prodej, servis: -zemědělské stroje - traktory -mlátičky, secí a sázecí stroje, žací stroje, lisy -baličky, sběrací vozy, kultivátory, postřikovače, rozmetadla -cisterny, sklizeče okopanin -náhradní díly. Testování: -postřikovače -výsevní jednotky.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Výroba: - rozvaděče - mechatronické stroje a zařízení - kabely a vodiče

Činnost: - konstrukce vstřikovacích forem - návrh elektrod pro EDM - návrh, výroba montážní a měřící přípravky - návrhy pilonů a krycích masek pro pokovovací linky - všeobecné 3D modelování a vizualizace

Prodej, oprava, servis, bazar: - zemědělská a komunální technika

Prodej: -solitérní nábytek, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplňky. Práce: -stolařské, truhlářské, podlahářské. Dřevovýroba, montáže: -nábytek dřevěný - kusový, kancelářský, bytový z materiálu masiv, lamino, dýha -výrobky truhlářské zakázkové - vybavení pro prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony

Zakázková kovovýroba - svítidla - schody - dveře - zábradlí.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Činnost: - protipožární ochrana staveb.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl - výroba a návrhy ocelových konstrukcí - výroba a renovace ostatních dílů - konstrukce a výroba přepravních a manipulačních vozíků. Kovoobrábění - soustružení, CNC frézování, vrtání

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - notebooky, tablety. Copy Centrum: - černobílé, barevné kopírování.

Činnost: - elektromontáže - silnoproud, slaboproud - měření, regulace - výroba rozvaděčů.

Dodávka, prodej - pístová čerpadla - lamelová čerpadla - tlakové a redukční ventily - rozváděče - modulové prvky - hydraulické válce.

Prodej, oprava, servis: - obráběcí stroje - obráběcí stroje pro soustružení, frézování, kování, vrtání, frézování a broušení zubů a rovněž obrábění plechu, řezání laserem a plazmou, ohýbání, ohraňování a zakružování plechů

Vývoj, výroba, distribuce: - extremní elektronická zařízení převážně pro výzkumné účely - modulární elektronická stavebnice MLAB.