CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Stojírenská činnost - zámečnické práce - soustružení - frézování - brusičské práce.

Činnost - jádrové vrtání - řezání betonu - stavební práce - vodoinstalace, topení - podlahové topení - solární systémy.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Obráběčství - zpracování, realizace technologických a konstrukčních návrhů - výroba jednoúčelových strojů a přípravků pro automobilový průmysl - zámečnické práce z oceli, nerezu a hliníku

Činnost: - broušení přesných vřetenových dílů a vlastních vřeten - opravy vřeten - servis obráběcích strojů

Strojírenská výroba: - průmyslová zařízení - díly pro stroje - ocelové konstrukce.

Kovovýroba: - soustružnické práce - CNC obrábění.

Výroba: - nástroje, pomůcky pro nouzové otevírání uzavřených prostor: - otevírání oken z venkovní strany - nástroj pro otevírání zabouchnutých dveří. Služby: - odborná školení.

Dodávka, výroba, prodej: - šnekové dopravníky na cement, popílek - cementová sila - míchačky betonu. Výhradní zastoupení TEKA Maschinenbau GmbH pro Českou a slovenskou republiku.

Výroba, e-shop, oprava, servis: - zdravotní pomůcky, potřeby - zdravotnická technika - rehabilitační potřeby, pomůcky

Konzultace a návrh instalace audiovizuální techniky.

Společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. se specializuje na dodávku, prodej a servis vzduchotechniky, klimatizačních a rekuperačních jednotek, výdejníků vody, systémů pro vytápění a ohřev užitkové vody, chladících a mrazících zařízení, boxů i vitrín. Na veškeré námi dodávané zařízení poskytujeme záruční i pozáruční servis. Máme bohaté ...

Velkoobchod a prodej stavebniny: -obklady -dlažby -střešní krytiny -okna -dveře -sádrokartony KNAUF -střešní okna VELUX -zdící systém HEBEL a WIENERBERGER -tepelná a zvuková izolace -klempířské výrobky -kamenina. Prodej: -železářství a řemeslnické potřeby -kování -barvy laky DŰFA -kartačnické zboží -nářadí a ...

Výroba, prodej, e-shop - maziva a mazadla - spreje, pasty - lepidla, tmely, těsnění.

Práce: - kovoobráběčské - soustružnické - lisování dílů.

Topení, voda, kanalizace - rekonstrukce koupelen - montáž a opravy rozvodů vody, kanalizace a topení - montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Služby - revize tlakových nádob a kotelen - autoservis, autoopravna - pneuservis - autodiagnostika.

Hodinářství: - opravy starožitných hodin - restaurování hodinových skříní. Umělecké kovářství.

Nákup, prodej, servis, revize, technické kontroly: - vysokozdvižné vozíky (VZV).

Práce, řemeslo: - umělecké kovářství - výroba kovaných řezbářských dlát a nožů

Strojírna, výroba: - dřevařské technologie, stroje (manipulační a třídící technika, pilnice, reduktory kořenových náběhů...) - lisy pro výrobu okenních hranolů, spárovky.

Zámečnictví, výstavba, výroba: - pergoly, přístřešky z kovu a dřeva. - montáží polykarbonátu na pergoly, přístřešky

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Provoz: - sport bar a herny casinového typu