CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro nehtová studia - UV gely, lampy - sady pro modeláž nehtů.

Výroba, distribuce: - technologie VINPRINT pro leptání VIN kódů na skla automobilu.

Prodej, e-shop - diagnostické přístroje pro autodiagnostiku - inspekční kamery a endoskopy - diagnostické kabely - měřící přístroje - teploměry - hlukoměřy - mikroskopy - termotiskárny.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - rekuperace - značka Samsung.

Kovovýroba: - průmyslové radiální ventilátory.

Výroba - nástroje pro sledování výkonu pro servery.

Provoz a výroba leteckých simulátorů - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Prodej: - nové, použité průmyslové šicí stroje.

Firma Rekulta provádí realizace zahrad včetně kompletních zahradnických prácí a zahradní úprav. Také se zaměřujeme na stavební práce jako jsou výstavby a opravy chodníků, oplocení a komunikací. Pro spokojenost našich zákazníků také provozujeme půjčovnu stavební mechanizace včetně obsluhy. Veškeré naše služby poskytujeme v Olomouci a Uničově. ...

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. v Olomouci se zaměřuje na rekonstrukci a realizaci bytového jádra, bytů a koupelny. Provozujeme také specializovanou prodejnu s vodoinstalatérským materiálem, kde si vyberete veškerou stavební chemii, koupelnový nábytek nebo kompletní systém plastových rozvodů vody. Provádíme také dodávku venkovních a vnitřních ...

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - solární panely.

Práce: - zámečnické - kovářské - podkovářské.

Prodej, montáž, servis, ověřování, kalibrace - tachografy, taxametry.

Půjčovna, pronájem: - jachty - lodě - katamarány

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.

Papírnictví U Pivovaru Vám nabízí širokou škálu kancelářských a školních potřeb, tiskopisů a také čistících a úklidových prostředků. Zakoupit u nás můžete papírenské zboží, pořadače, sešívačky, děrovačky, zakázkové listy, celní tiskopisy, pokladní doklady a spoustu dalších produktů. Naleznete nás na adrese Žižkovo náměstí 76, ...

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Služby: - prášková lakovna - povrchová úprava práškovým lakováním

Prodej moderního nábytku: -luxusní kožený nábytek -kožené sedací soupravy -jídelní sety, ložnice, sektorový nábytek, kusové koberce, originální -bytové doplňky, konferenční stolky, bytový textil, kancelářský nábytek.

Servis registračních pokladen CASIO, CHD, SENCOR, SHARP, TEC.

Výroba -Laserové řezání -CNC ohýbání Výroba - komponenty pro drážní vozy Výroba - gastronábytek - nerez plechové komponenty CNC obrábění kovů Podélné i obvodové svařování Kovovýroba

Prodej - trezory - poštovní schránky - zámky Prodej - kovový nábytek E-shop - kovový nábytek - regály - trezory - zámky - poštovní schránky, ... Prodej - regály Prodej - hliníkové žebříky