CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Revize vyhrazených technických zařízení - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů - revize tlakových a plynových zařízení - revize spalinových cest - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Pobočka Ústí nad Labem - adresa: Hrbovická 117/61, 400 01 Ústí nad Labem

Maloobchod, e-shop: - hvězdářské dalekohledy - mikroskopy.

Činnost: - úklidové služby - úklid kanceláří - ruční, strojní údržba komunikací - likvidace černých skládek - odstraňování graffiti - zahradnické práce.

Prodej i servis fotografické, digitální, mikroskopické techniky .

Dovoz a prodej Bulharských obráběcích strojů

Bull s.r.o. se na českém trhu orientuje na nabídku ucelených informačních systémů, komplexních platebních a pokladních systémů. Karty: - plastové - platební - identifikační.

Zahradní architekt Pokládka - travní koberce Návrhy a realizace - zahrady - závlahové systémyzákládání zeleně, trávníků - údržba zahradvýsadba - rostliny - živé ploty - vzrostlé stromy

Prodej - textilní stroje ( tkací technika )

Společnost SULO se zabývá výrobou a prodejem plastových odpadových nádob, košů a podzemních kontejnerů.

Firma RUPET international s.r.o. se zabývá obchodní činností, exportem a importem, konstrukcí CAD-CAM (systém CATIA). RUPET international dále na našem trhu výhradně zastupuje tyto firmy: SUHNER Automation expert, SUHNER Abrasive expert, ROSTA a KESO.

Firma RUPET formy a modely s.r.o. se zabývá konstruční činností a výrobou forem a modelů, lisovacích, tvarovacích.

Návrh, kompletní realizace, montáž: -zařízení pro odvod kouře a tepla. -systémy průmyslové větrání, vytápění. -světlíky.

Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Naše služby: - kolejová vozidla a kolejové tratě - vývoz investičních celků - chemie a čištění odpadních vod - poradenství a softwarové programy.

Prodej, servis, opravy a údržba stacionárních motorů DEUTZ MWM. Dieselové motory DEUTZ a jejich komponenty: - plnící turbodmychadla - palivové vstřikovací soupravy a vstřikovací čerpadla - lisy na kulaté balíky DEUTZ-FAHR - balíčky do folie - obraceče, shrnovače DEUTZ-FAHR - traktory, sklízecí mlátičky DEUTZ-FAHR. Poradenská činnost v ...

Výroba elektrohydraulických a elektromechanických zkušebních strojů a trhacích strojů. Různé strojírenské výrobky. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení, elektrické lékařské přístroje.

Výroba ocelových konstrukcí na zakázku.

Projekční kancelář: -projektování pozemních staveb. Stavební činnost Inženýrská činnost Ochrana majetku

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Prodej: - stavební chemie - suché omítkové, maltové směsi - spárovací hmoty, lepidla, tmely, silikony. Půjčovna: - míchací stroj COLLOMIX LevMix - čistič koberců zn. Kärcher. Služby: - vedení účetnictví, da=nové evidence - daňové poradenství.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Stará Přerovská 765/4, 779 00 Olomouc.

Návrh, dodávka, instalace a servis chladící, mrazící techniky, tepelných čerpadel a klimatizací - chladící a mrazící technologie, chladící boxy, chladící nábytek - komerční klimatizace, rezidenční klimatizační jednotky - tepelná čerpadla - chladiče vody. Zakázková kancelář a technologické oddělení - adresa: Plzeňská 437, 330 22, Zbůch.

Dodávka, prodej - průmyslové těsnění pro hydrauliku a pneumatiku - vodící kroužky a pásky manžety - hřídelové těsnění, gufera - tepelně izolační desky - pryžové profily, ucpávkové šňůry - speciální průmyslové oleje a maziva.

Výroba, prodej, montáž a servis výtahů. Služby: - rekonstrukce - modernizace - projekce - poradenská služba při volbě typu a umístění výtahu - oprava - opravy.