CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej a servis: - navigační technika - kancelářská technika - výpočetní technika. Připojení k internetu. Správa -sítě.

Prodej, e-shop. -autodoplňky -autochemie -oleje -autobaterie -alternátory -startéry aj.

Zamečnictví, kovářství, stavební zámečnictví, -kované panty kliky dvířka myšákoé zámky opravy veškeré udržby domů zahrad repase a montáže litinových zábradlí dodávka na klíč

SOPACK s.r.o. poskytuje inovativní řešení pro bezpaletovou přepravu pomocí Slip Sheet podložek. Tyto podložky jsou ekologickou a efektivní alternativou k dřevěným paletám, snižují náklady a jsou vhodné pro export v kontejnerech.

Společnost TRASKO Servis, s.r.o. je předním poskytovatelem komplexních služeb v oblasti tepelné techniky.

Montáž: -technické zařízení budov v oboru voda-plyn-topení: -ústřední vytápění -rozvody -technických plynů, chladu, stlačeného vzduchu -zdravoinstalace -plynoinstalace -vzduchotechnika, klimatizace. Servis, oprava: -plynová zařízení. Výstavba, rekonstrukce: -kotelny -výměníkové stanice -teplofikace. Stavební ...

Konstrukce, vývoj, výroba, prodej: -obráběcí stroje. -vertikální, horizontální, multifunkční víceosá obráběcí centra -vícevřetenové soustružnické automaty -dlouhotočné CNC automaty, portálová obráběcí centra.

Autoopravna, autoservis: - osobní vozidla. - traktory, - nákladní vozidla. Diagnostika, STK.

Ostření, broušení - protahovacích trnů Protahování drážek Nové protahovací, protlačovací trny

Velkoobchod, prodej vlnité lepenky, vlnitá lepenka, kartonáž, kartony prodej tabule, vlnité lepenky, lepenka třívrstvá, pětivrstvá strojová -lepenka mikrovlna -obaly, kartony, krabice -kartonové obaly.

Prodej, e-shop: -počítače a periferií -hardware, software -tiskárny, skenery a multifunkční zařízení -zařízení pro ukládání a zálohování dat Služby, návrh, servis, montáž: -dodávka a správa počítačových sítí, sítě -analýza počítačových systémů -antivirová ochrana stanic a sítí -antispamová ochrana stanic a sítí -bezpečnostní audity, ...

Výroba a prodej dřevoobráběcí stroje: -rozmítací pily -zkracovací pily -manipulace Výroba s prodej samosoustředící universální sklíčidla: -od prům. 80mm-500mm -2, 3, 4, 6-ti čelistní. Servis, opravy. Studie a projekty na dřevařské technologie.

SANY, s.r.o. – Vaše Energetické Řešení. Naše firma SANY se specializuje na alternativní zdroje energie. Jsme hrdí na naše solární kolektory, které vám umožní využít sílu slunce a snížit náklady na elektřinu. Naše kolektory jsou efektivní, spolehlivé a šetrné k životnímu prostředí. Fotopanely - solární fotovoltaické panely vyrábějí ve spojení ...

Společnost Automatizace a svařování s.r.o. je průkopníkem v oblasti svařovací techniky a automatizace. Náš tým svářecích specialistů se věnuje všem aspektům ručního i automatizovaného svařování pomocí nejmodernějších dostupných technologií. Nabízíme komplexní služby, které zahrnují optimalizaci výrobních procesů, určení nejvhodnější svařovací ...

Návrh, projekce, montáž, revize, servis: -elektronické systémy (bezpečnostní, přístupové, docházkové, kamerové, televizní).

H&M technology group s.r.o. se zaměřuje na vibrační žíhání pro odstranění vnitřního pnutí, dynamické vyvažování rotujících zařízení a 3D tisk na míru.

Zámečnické práce. Výroba, oprava kovových konstrukcí - dveře, brány, ploty aj. Výroba svařovaných celků. Kovoobrábění - výroba dílů a komponentů. Práce: - CNC frézování – 3osé centrum HAAS FV2 - CNC soustružení – DMG NEF 600 - Konvenční soustruh, frézka, bruska na kulato Výroba jednoúčelových strojů, úpravy stávajících strojů a ...

Prodej, maloobchod, montáž, oprava, servis: - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - elektrická požární signalizace EPS - pulty centralizované ochrany - průmyslová televize CCTV - docházkové systémy.

Činnost: - CNC obrábění, ohýbání: - plast, kov - svářečské práce, svařování.

Společnost BAST se specializuje na výrobu skříní pro rozváděče v provedení oceli, nerezu a hliníku. Dále dodávají řídící pulty, větrací i klimatizační skříně a vzduchovody.

Fotoateliér, výroba: -fotografie -digitální fotografie -fotografie na doklady. Maloobchod, prodej: -fotopřístroje, fotoaparáty OLYMPUS, MINOLTA, PRAKTICA, EXAKTA, CANON -fotopotřeby, filmy, alba. Fotografické služby: -montáže textů k fotografiím, gratulace, přání, kalendáře, vizitky, upomínkové karty.

Oprava, servis: -šicí stroje domácí, průmyslové, overloky.

Výroba: - strojní zařízení - dopravní zařízení Přepravní služby: - nosnost až 6.500kg Doplňkové služby: - prodej technických, procesních a speciálních plynů Včetně zajištění a provedení jejich přepravy

Firma ZIPPER s.r.o. poskytuje profesionální kontejnerové služby. Nabízíme odvoz suti, odpadu, dovoz štěrku, stavebních materiálů, převoz strojů a techniky do 10 tun, zimní údržbu (odklízení sněhu a solení) Možnost pronájmu kontejnerů.

Společnost MTZ CZ s.r.o. realizují montáže ocelových konstrukcí, opláštění budov, klempířské a zámečnické práce.