CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Soustružnické, frézařské práce Stríhání a ohýbání plechu do 3mm - lisařské práce Zámečnické práce se specializací na hliník

Zajištění údržby a oprav strojů či zařízení.

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Korozní inženýr - poskytování služeb v oblasti protikorozní ochrany - návrhy systémů protikorozní ochrany - provádění kontrolních zkoušek podle příslušných norem a předpisů - provedení korozního průzkumu.

Výškové práce speciální Výroba a montáž - ocelové konstrukce.

Instalace: - tepelná čerpadla Montáže: - solární panely

Internetový obchod s širokým sortimentem: - telekomunikační techniky - spotřební elektroniky - CCTV systémů - docházkových systémů - výpočetní techniky - digitální fototechniky - prezentační techniky - kancelářské techniky a mnohého dalšího.

Chov koní. Nabídka ustájení koní. Prodej zemědělské techniky, zemědělská technika Kuhn a New Holland.

Firma Ladislav Šebánek se zabývá odvozem fekálií a odpadních vod. Vyvážíme septiky, jímky i žumpy. Působíme na Praze 9 a okolí. Vývoz, odvoz, vyvážení: - odpadní vody - fekálie - žumpy - vývoz septiků, jímek - odpadní vody ze zaplavených sklepů - odvoz odpadních vod fekálním vozem.

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výtahů -osobní, nákladní výtahy -rekonstrukce výtahů v panelových domech podle norem EU.

Velkoobchod s nerezovým a hutním materiálem. Dodavatel nerezových a hutních materiálů. - trubky bezešvé, svařované, duté tyče, jekly - potrubářské výrobky, prefabrikace potrubí, segmentová kolena, U - trubky, ohyby, oblouky, T-kusy, redukce, příruby - plechy nerezové i ocelové - plné profily - kulatiny, ploché tyče, 4 hrany, 6 hrany, ...

Velkoobchod s nábytkem. - kancelářský - manažérský

Prodej, servis, autorizovaný servis pro HONDA - motorové travní sekačky - zahradní traktory - křovinořezy - zahradní i stavební technika s motory HONDA. Zámečnictví - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Výroba, maloobchod, e-shop: -umělecké kovářské výrobky na zakázku.

Vývoj, výroba, prodej, instalace: - tepelná čerpadla - měřící a regulační technika - technika pro vzduchotechniku.

Továrna svařovací techniky. Výroba, prodej, konstrukce, poradenství: - bodové svářečky - závěsné bodové svářečky - svařovací kleště - svařovací lisy - jednoúčelové svařovací stroje - stroje pro svařování drátěných sítí - regulátory jalového výkonu - speciální svařování středofrekvenční odporové stroje - robotizovaná pracoviště ...

Komplexní služby při prodeji vinohradnické a komunální techniky. Prodej, servis a dodávka: -traktory, manipulátory -vinohradnická a komunální technika -náhradní díly. Zastoupení a servis značek: -záruční i pozáruční servis -Caffini, Pellenc, Campagnola, SAME, Agrimaster, Ferrari, Lamborghini, SDF GROUP, Agrometall, Sovema.

Prodej, distribuce: - stroje pro podšívkové tkaniny.

Široký sortiment: -tašky -sáčky -fólie -přířezy -značkovací etikety do kleští -papír -pytle -alobal Služby: -dotisk firemního loga na ektikety do kleští -potisk lepících pásek -potisk HDPE tašek -výroba LDPE HDPE sáčků-rozměr dle přání zákazníka -thermo kotouče-rozměr dle přání zákazníka -thero štítky-rozměr dle přání ...

Specialista na bezpečnost práce a požární ochranu. Společnost ENERGOM Projekty a.s. zajistí: - školení a prevence rizik v BOZP a PO, - pomoc při pracovních úrazech - zápisy z kontrol - zpracování odborné dokumentace - odstranění nedostatků - zastoupení při kontrolách státního odborného dozoru.

Hledáte specialistu na bezpečnost práce a požární ochranu? Chcete zajistit pro své zaměstnance bezpečný chod na pracovišti? Společnost ENERGOM Projekty a.s. Vám zajistí školení a prevenci rizik v BOZP a PO, pomoc při pracovních úrazech, vyhotoví zápisy z kontrol, zpracuje odborné dokumentace, odstraní zjištěné nedostatky a zastoupí Vás při ...

Servis, opravy, údržba - tryskací zařízení Prodej - náhradní díly pro tryskací zařízení - ocelová kulatá a ostrohranná abraziva - hydraulické odlamovací klíny.

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.