CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Stavební práce: - rekonstrukce budov - základy rodinných domů - zemní, výkopové práce - zámková dlažba. Výkup, prodej: - Gitterboxy (kovová paleta) Služby: - kontejnerová přeprava - přeprava osob.

Prodej, e-shop: - šatnové, vstupenkové a pokladní systémy

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Kopírovací centrum. Fotoateliér, fotograf. Prodej hraček, hračky. Cestovní agentura Prodej digitální fototechnika a přístroje.

Společnost DOMKAT, s.r.o. působí na trhu od roku 2003 a poskytuje zdravotnické prostředky mezi něž patří hydraulické zvedáky, pohony, polohovací nemocniční lůžka a výškově nastavitelný nábytek pod výrobní značkou. Od začátku naší firmy poskytujeme lůžkové, stolkové, sedačkové a hydraulické zvedáky značky MEDACT-H. V našem sortimentu ...

Databanky Reklamná činnosť Vydavateľská činnosť Vyučovanie anglického jazyka Automatizované spracovanie dát Prekladateľské a tlmočnícke služby Sprostredkovanie obchodu s výpočtovou technikou Organizovanie kurzov, seminárov, školení a kultúrnych podujatí Poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s ...

Výroba: - dodávky do energetického, dopravního a farmaceutického strojírenství - ocelové svařence Povrchové úpravy: - broušení nerezových materiálů

Dodávka, prodej, internetový obchod, e-shop: - mazací, olejová technika - olejové hospodářství - skladování, výdej motorové nafty - vybavení dílen.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační - kominické Prodej: - kotle - čerpací technika - sanitární keramika - radiátory

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - značková vlasová kosmetika pro kadeřnice, kadeřnické salóny - potřeby, pomůcky pro kadeřníky.

Výroba nerezové zařízení: -filtry speciální plizované svíčkové tlakové -filtrové koše -plochá síta -tlakové potrubí -speciální nádoby. Zboží vyrábíme z materiálu: -1.4301 DIN*, 1.4571 DIN* filtrační výrobky do potravinářského průmyslu dle certifikátu -ostatní technologie dle konzultace. Výroba a opravy strojů ...

Prodej kompletní výstroje a výzbroje pro hasiče a záchranáře, vybavení pro požární sport a technických prostředků protipožárního zabezpečení objektů.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské, malířské, obkladačské, podlahařské Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - závitování. Stolařství.

Výroba: -elektrické a elektronické měřicí přístroje -klešťové přístroje -převodníky elektrických veličin -elektronické řídicí systémy -systém radiofrekvenční identifikace. Kalibrační služby a servis.

Činnost: - revize, revizní zkoušky zdvihacích zařízení - revize jeřábů, plošin.

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové systémy - kamerové systémy - strukturovaná kabeláž.

Oprava, repase: - traťové stroje - podbíjecí agregáty automatických strojních podbíječek - svařovací hlavice.

Prodej, e-shop: - nástroje pro kovoobrábění - vyměnitelné břitové destičky - tvrdokovové vrtáky, frézy.

Velkoobchod, prodej: - skla - archivačních doplňků - obaly z lepenky - kartonáž.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky