CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost: - umělecké zpracování kovů - kovářské práce - kovolitecké práce - restaurování kovových prvků.

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Výroba - nerezové vany pro rehabilitační, lázeňské účely a vodoléčbu - nerezové stoly pro gastro - nerezové vozíky pro zemřelé - nerezové dopisní schránky - krycí dvířka z nerezu pro elektrické a plynové rozvody - nerezové květináče a truhlíky - nerzové nástěnky a vývěsní vytríny - výrobky pro laboratoře - mříže - zábradlí - ...

Dodávka, servis: -dřevoobráběcí stroje -CNC obráběcí centra -lisy -odsávání -kompresory -frézy -nože -pilové kotouče.

Kovovýroba: -povrchové úpravy kovů -galvanovna -galvanické a chemické pokovování -niklování -zinkování, zinkovna -tvrdé chromování, chromátování -eloxování -fosfátování -černění -tepelné zpracování kovů. Sídlo, korespondenční a fakturační adresa: - č. p. 361, 75604 Nový Hrozenkov.

Prodej, servis: - brusivo Tyrolit - zahradní a lesní technika: - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače, traktory a plotostřihy. AUTORIZOVANÝ PRODEJCE: - značky Stihl, Husqvarna, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga, VeGa, Active, Partner, Dolpima, Mountfield, Weibang.

Prodej, eshop zahradního nářadí, servis: -rýče, hrabě -nůžky na větve, plot, trávu -zahradní traktory -sekačky na trávu -vyžínače -sněhové frézy -motorové pily -křovinořezy -travní osiva -drtiče větví -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -zahradní hnojiva.

Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

Činnost: - služby v oblasti PO a BOZP

Strojírna, strojírenská výroba: - přípravky pro automobilový průmysl - CNC obrábění.

Železářství, železářské zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící ...

Služby, projekce: - požární bezpečnost staveb - zařízení k odvodu tepla a kouře.

Prodej, dodávka, bazar, servis: - stroje pro velkoprádelny: - pračky, sušičky, mandly...

Práce: - sádrokartonářské - zámečnické - svářečské

Zakázková výroba: - ultrazvuková technika - ultrazvukové čističky, zářiče, generátory.

Činnost: - laserové navařování - laserové gravírování - mikrořezání laserem - oprava forem, nástrojů.

Pronájem prezentační techniky a konferenční služby, dodáváme techniku na kace, pronajímáme ozvučení, velkoplošnou projekci z projektoru, obrazovky na stojanu, výpočetní techniku, osvětlení, tlumočnickou a průvodcovskou techniku, výstavní panely na postery, konferenční mobiliář.

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.

Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - postele - konferenční stolky - zahradní nábytek.

Návrhy na PC, zakázková výroba, prodej, doprava, montáž: -kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní -interiérový nábytek, nábytku: -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavené skříně -kancelářský nábytek.

Služby: - montážní práce kuchyňského, bytového a kancelářského nábytku, montáže stínící techniky.