CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost, práce: - výstavba horkovodů a parovodů - předávací stanice - vodoinstalatérské - topenářské - zemní práce, demolice - zámečnictví - inženýrské sítě - MaR

Centrální mazací systémy BEKA-MAX : - odborné konzultace a zpracování projektu - montáž - záruční a pozáruční servis - prodej náhradních dílů.

Práce, řemeslo: - umělecké kovářství

Půjčovna, pronájem: - stavební stroje BOBCAT - DOOSAN - bagry, nakladače, teleskopické manipulátory. Prodej: - náhradní díly na vozy zn. TATRA.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Internetový obchod, e-shop: - komponenty k renovaci tonerů pro laserové tiskárny - náplně pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny - tonery, plnící sady pro laserové tiskárny.

Oprava, servis, kalibrace, modernizace: - měřící technika - trhací stroje - tvrdoměry - zkušební lisy - vibrační a rázové stoly - plastometry

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Železářství, prodej: -spojovací materiál -elektrické ruční nářadí -zahradnické nářadí -dveřní a nábytkové kování -hadice -vodovodní baterie -hliníkové žebříky -čerpadla -kotle na pevná paliva -zahradní technika a nářadí služby: -splátkový prodej -broušení a zhotovení pilových řetězů -broušení pilových kotoučů -rozvoz zboží v ...

Vývoj, výroba a prodej pohybových a přítomnostních čidel, systémů řízení osvětlení, BUS aplikací (DALI, KNX). Inteligentní systémy řízení a automatizace budov.

Prodej, oprava, pozáruční servis: - nová manipulační technika HC FORKLIFT, HMT: - vysokozdvižné elektro vozíky, dieslové, benzínové, LPG vozíky s nosností od 1000kg do 10.000kg. Předností je moderní design, jednoduché ovládání dle současných trendů. Vozíky standartně vybavujeme bočním posuvem CASCADE, vozíky pro venkovní ...

Prodej, servis: -zahradní technika pily, křovinořezy, sekačky, vysavače, vyžínače, řetězy, náhradní díly

Výroba: -truhlářství -kuchyňské linky dle Vaší představy -nábytek dětské pokoje -obývákové stěny -ložnice -postele, šatní skříně -noční stolky -stoly jídelní, pod TV, psací, pro PC nebo notebooky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek, do pracovny -předsíně a věšáky. Služby zdarma: -zaměření a cenová nabídka -odborná pomoc ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - svařovací stroje, svařovací technika - plazmové řezací stroje - CNC plazmové pálící stroje - průmyslová lepidla a tmely, těsnění, silikony - maziva - plastické kovy. E-shop.

Revize, opravy, servis, prodej: - hasicí přístroje - požární vodovody - hlásiče požárů - technické prostředky požární ochrany.

Výroba, prodej, e-shop, montáž: - samonosné brány - křídlové brány - komponenty pro samonosné brány - pohony.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čistící a úklidové prostředky - papírové role - mýdla, dezinfekce - dávkovače tekutých mýdel - úklidové vozíky, okenní a podlahové stěrky Služby: - úklidové - čištění a úklid pro organizace, firmy, sklady Prodej antikorozního prostředku Fluid Film

Profesionální studiová technika. Ateliérové vybavení: - ateliérová světla a sady - ateliérové deštníky, stojany - LED světla, náhradní žárovky - flashmetry - odpalovače a kabely - odrazné desky a příslušenství - softboxy - světelné stany - trvalá světla - stativy - filtry - foto brašny a kufry - objektivy a ...

Vodní čerpadla. Prodej, opravy, servis: -čerpadla: -značky WILO, SALMSON, GRUNDFOS, KSB*, SIGMA Lutín -kalová -teplovodní -oběhová pro výtápění a chlazení -ponorná -na odpadní vodu -přečerpávače splašků -automatické tlakové stanice pro zvyšování tlaku. Záruční opravy, servis: značky WILO, SALMSON, SIGMA Lutín.

Specialista na nábytek pro lékárny. Vybavení lékáren na klíč (od projektu, přes stavební práce až po zařízení), nově také revitalizace lékáren. Vlastní moderní výroba, prodej: - lékárenský a laboratorní nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek. Dodávka lékarenského vybavení a přístrojů.

Kompletní služby diagnostiky a měření emisí. Poradenství v systémové logické diagnostice závad automobilů. Nabízíme Vám elektrické nářadí od forem - Fein (broušení, stříhání, vrtání, šroubování, řezání, multimaster, supercut) - Elektrocentrály Eisemann (profiline, topline, ecoline, svařovací generátory, high protection) - Grit (GX-X-TRA ...

Služby - autorizované měření emisí stacionárních zdrojů - měření znečišťujících látek. Provozovna - adresa: Masarykova ul. 393/II, Klatovy.

Dodávka: - technologie pro zpracování, skladování ovoce a zeleniny: - myčky, drtičky, automatické lisy, odpeckovačky, kompletní linky - potravinářská čerpadla.