CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Dodávka, realizace, zaregulování a uvedení do provozu - klimatizace Preventivní a servisní péče - klimatizace - vzduchotechnická zařízení Studie a projekce - klimatizace - vzduchotechnická zařízení

Návrhy, dodávky a realizace kamerových systémů. Ozvučovací a zabezpečovací systémy. GSM zesilovače. Video projekce. Inteligentní domy. IT sítě. Docházkové systémy. Strukturovaná kabeláž. Rozvody slaboproud, silnoproud. Automatizace.

Poradenskou činností v oblasti hardware a software - čištění, oprava a servis výpočetní techniky - instalace operačních systémů, antivirů - realizace počítačové sítě domácí či firemní.

Velkoobchod, e-shop - hydrografické fólie - fólie pro vodní tisk - hydro folie nejen na auta.

Prodej, servis, kalibrace a ověřování vah.

Výroba - školní tabule - keramické tabule - interaktivní tabule - pylonové tabule - nástěnné tabule.

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Vývoj, výroba: - výložníkové systémy - drapáky Tvorba výkresové dokumentace.

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod: - obalové materiály - dárkové zboží - vánoční dekorace - zahradní potřeby.

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

E-shop: - vybavení kadeřnických a kosmetických salonů - kadeřnické, kosmetické přístroje - přístroje na pedikúru - kosmetika - tetovací potřeby

Strojní obrábění plastů Strojní obrábění kovů - soustružení - frézování Kusová i sériová výroba Svařování MIG (Co) Vrtání - dělení materiálů - lisování - ruční řezání plazmou. -CNC plazma Broušení

Pronájem, půjčovna: - stavební i demoliční stroje a zařízení i s obsluhujícím personálem.

METAFO - prášková lakovna se sídlem v Mníšku u Liberce. Hlavní činností je vývoj a specializace na povrchové úpravy kovů práškovými plasty. Firma působí v tomto oboru již od roku 1993 a zaručuje dlouholeté zkušenosti a perfektní kvalitu zpracovaných výrobků. Použité technologie a metody úpravy jsou prováděny především formami práškového ...

Velkoobchod, dodávka, prodej: - technické obaly (kovové obaly, kbelíky, kanystry) - potravinářské obaly (sklenice, víka).

Prodej technologií na zpracování plastů.

Prodej, servis, e-shop: - komunální, zemědělská, lesnická technika - kompostéry - štěpkovače - zametací vozy - zahradní technika.

Práce, výroba: - kovářství - zámečnictví - mříže, ploty - brány, zábradlí - zakázková výroba

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

Výrobce průmyslových tiskáren pro zdravotnický a potravinářský průmysl.