CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Elektronické zabezpečovací systémy: - komplexní elektronické zabezpečení objektů a budov - průmyslová televize - kamerové systémy - požární signalizace

Autorizované měření hluku a vibrací, vzduchová a kročejová neprůzvučnost, pohltivost, dozvuk, hluková zátěž obsluhy. Zpracujeme hlukové studie, návrh odhlučnění a zvukové izolace. Měření hluku ke kolaudaci, stavebnímu povolení a na základě stížnosti.

Výhradní zastoupení ručního elektrického nářadí značky Virutex určené pouze pro profesionály. Prodej, záruční a pozáruční servis dřevoobráběcích strojů a nástrojů, hoblíků, brusek, frézek a dalších.

Renovace, opravy a úpravy obráběcích nástrojů s vyměnitelnými pájenými břitovými destičkami pro CNC stroje. Výroba speciálních nástrojů.

Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Prodej a servis počítačů včetně notebooků.

Výroba a prodej: - měřících - řídicích - regulačních systémů.

Produkce a potisk plastových obalů. VAN GILLERN s.r.o. je jeden z největších výrobců obalů z PE fólie na českém trhu. Vyrábíme PE fólie různých typů a tyto následně zpracováváme na - plastové obaly - reklamní tašky - BIO tašky - potištěné fólie - sáčky - pytle - odpadové pytle. Jsme schopni potisknout i jiné fólie, např. ...

Autodoprava - přeprava osob a věcí - dodávková doprava. Zámečnické práce - zakázková výroba - lisování - soustružení - frézování. Kovářské práce - výroba ploty, mříže, brány.

Nabízíme produkty značek: -LEIFHEIT -SOEHNLE -Dr.OETKER -SPIRELLA

Vodoinstalace. Plynoinstalace. Ústřední vytápění. Solární systémy, fotovoltaické systémy. Tepelná čerpadla. Technický dozor stavby. Energetický audit.

Oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky - VZV - manipulační technika Prodej: - vysokozdvižné vozíky - náhradní díly

Strojírenská výroba: - stříhání, zakružování plechů - soustružnické, frézařské práce - řezání profilů - svařování - výroba ocelových dveří, schodů, zábradlí.

Výroba: - hlubotiskové válce pro potisky plastových obalů, cigaret, dekorativních laminátů, obkladů stěn...

Výroba, práce: - formy pro lisování plastů do velikosti 600×600 mm - střižné nástroje - přesné strojní součásti - konstrukční celky - kovovýroba - obrábění, frézování - sváření - broušení - povrchové úpravy (černění, eloxování, nikl, chrom)

Společnost Václav Chmela - Galvanovna s.r.o. se zabývá povrchovou úpravou kovů. Naše činnost zahrnuje galvanické zinkování, niklování a stříbření, rovněž provádíme omílání, eloxování hliníku, pasivaci zinkových povlaků i moření mosazí. Nabízíme také možnost dopravy výrobků našimi vozy. Sídlíme ve městě Písek. Naše činnost: - povrchové úpravy ...

Služby: - montáž kuchyňských linek a nábytku.

Výroba: -domácí potřeby -obor kuchyňka (formičky, zavařovací hrnce, louskáčky) -lisované plechové díly -nástroje na stříhání, ohýbání a tažení plechu -svařované ocelové a nerezové konstrukce -tryskání nerezových povrchů (BALOTINA) -lakování práškovými barvami (KOMAXIT).

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - zateplování rodinných domů - fasády - montáž tepelných čerpadel.

Technické služby: - údržbu veřejné zeleně - zimní údržba - odpadové hospodářství.

Firma ICN - HARDWARE, s.r.o. provádí dodávku a montáž docházkových, přístupových, stravovacích i zabezpečovacích systémů. Díky vlastnímu vývoji hardware a software jsme schopni uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Sídlíme na Praze 5. Dodávka, distribuce, prodej, e-shop, montáž: - docházkové systémy - přístupové systémy - stravovací ...

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.