CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, e-shop: - vybavení pro gastronomii - chladící technika, vitríny - klimatizace - topidla - odvlhčovače

Oprava, servis: - ledničky, lednice, chladničky, mrazničky - chladící zařízení.

Velkoobchod: - tiskárny pro počítače. Výhradní zastoupení pro ČR TECOMA. Firma TECOMA s.r.o. je partnerem pro distribuci tiskáren firem: - Printronix (řádkové tiskárny a termotiskárny značky Printronix - řádkové tiskárny značky TallyGenicom)

Zámečnictví, výroba: - brány - zábradlí - schody, schodiště - ploty

Dodávka, oprava, servis, modernizace, revize: - výtahy, výtahů

František Škorpa - specializovaný výrobce gastronomického zařízení z nerezu. Zakázková výroba gastrozařízení pro provozy: - barové - restaurační - kuchyňské. Produkty: - nerezové výčepní, barové stoly a desky - nerezové pracovní stoly - mycí stoly s dřezy - regálové systémy - nástěnné skříně - nástěnné police - ...

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Projekce, dodávky, montáž a nasazení: -řídicí systém zejména v oblasti CZT, TZB a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace.

Výroba velkokuchyňského zařízení: - nerezový nábytek - mycí a neutrální stoly - mycí stoly - nerezové dřezy - skříňky - police - regály - atypický nábytek - chladící stoly - vitríny - ohřívací stoly - teplé výdejní pulty - digestoře - výlevky - nerezové podstavce - nerezové vozíky. .

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

Umělecké kovářství, výroba: - ploty - brány - vrata, mříže - vnitřní i vnější zábradlí - schodiště

Dovoz, prodej, půjčovna, pronájem: - karavany

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - kouřovina Prodej - nářadí Prodej - kování Prodej - spojovací materiál Prodej - zahradní technika

Dodávka: - lékařské technologie - zdravotnické prostředky

Kovo Fůkal, s.r.o. Kovovýroba Břeclav, Velké Pavlovice. CNC řezání laserem do 4m, CNC řezání plechu do 4m, CNC ohraňování, CNC ohraňování plechů do 4m, CNC tvarové řezání (tvarové výpalky z plechu), CNC ohraňovací lis do 4m (lisy), CNC dělení materiálů, CNC zpracování plechů pálením laserem. CNC řezání plechu laserem značky TRUMPF TLF 3200, ...

Servis, oprava: - kancelářská technika - tiskárny - kopírky - faxy - skartovače

Prodej - elektrotechnika - elektrotechnický materiál - kabely a vodiče - řídící technika - komunikační technika - vzduchotechnika

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

Projektování, montáž, servis a prodej: - zabezpečovací (EZS) systémy - protipožární (EPS) systémy - PC sítě - kamerové systémy - spec. skryté kamery - domovní telefony a videotelefony - kontroly vstupu, přístupových systémů a ostatních slaboproudých zařízení.

Nabízíme lednice, pračky, myčky, vestavné spotřebiče, espressa, vysavače, žehličky, holící strojky (AEG, BOSCH, Electrolux, SIEMENS, Baumatic, Whirlpool, JURA, Catler, KRUPS, Tefal, BRAUN).

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku. .

Maloobchodní prodej, opravy, servis svářecích strojů a pronájem svářecí techniky. Prodej: - svářecí technika pro metody MMA, MIG/MAG, TIG a plasmová řezací technika - svářecí stroje - bodovky TECNA, TELWIN - startovací a nabíjecí zdroje - kompresory - přídavné materiály - elektrody - dráty - svářecí kabely - příslušenství - ...