CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
- brýle - brýlové čočky - kontaktní čočky - sluneční brýle - sportovní brýle - doplňky - odborné poradenství - měření zraku klinickým optometristou - absolvent Pennsylvania College of Optometry, Philadelphia, USA - vizuální terapie - pomoc řešení specifických poruch učení na bázi zrakové pohody

Zámečnictví, kovovýroba: - výroba vrat, branek, plotů, přístřešků. Hodinový manžel: - drobné opravy v domácnosti - zednické práce. Výroba vojenské techniky: - pěchodní zbraně, doplňky - vojenska vozidla.

Prodej, e-shop - pneumatiky - autodoplňky - pneumatické nářadí - ochranné pracovní pomůcky.

Půjčovna lodí a raftů TITANIC - areál Letiště České Budějovice.

Výroba: - třískové a tvarové obrábění kovů - obrábění na CNC strojích a CNC obráběcích centrech Výroba a montáž: - izolační matrace turbín, přírub, kompenzátorů a rozvodů potrubí.

Prodej: - zahradní technika - substráty - hnojiva - zahradní nářadí - zahradnické potřeby

Zakázková výroba: -nábytek (kuchyňské linky, obývací a dětské pokoje, pracovny, ložnice apod.) -designové prvky (osvětlení, kování, konferenční stolky apod.) -výroba stavebně – truhlářská (pergoly, verandy, terasy apod.)

NAŠE SLUŽBY Naše společnost působí na trhu již 20 let. Za tu dobu jsme se specializovali na obrábění kovů, svářečské práce kovových slitin (výrobu svařenců), obrábění a svařování plastů, zejména polyamidů.

Služby: - poradenstvím v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a ochrany životního prostředí

Výstavba obytných motorových lodí, hausbotů na zakázku. Pronájem obytných lodí - výlety lodí.

Agrobazar, výkup, prodej: - použitá zemědělská, lesní technika - použitá stavební technika.

Stavební firma: - rekonstrukce objektů - zateplování budov - montáže ocelových konstrukcí - zámkové dlažby - zemní práce - kontejnerová doprava.

Zámečnictvví a umělecké kovářství -zámečnické a kovářské práce. -umělecko - řemeslné zpracování kovů -zakázková výroba -ploty, brány, mříže -zahradní nábytek a doplňky.

Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž teplných čerpadel.

Sortiment: -veškeré stroje a příslušenství pro technologie vysokotlakého vodního paprsku.

Práce: - svářečské, svařování - zámečnické

Velkoobchod, prodej: - ložiska - ložiskové systémy.

- výroba plachet, izolační fólie, obaly na stroje a pod. - plachty silážní, na foliovníky, na bazény -výroba hobby balení netkaných textílií a balení fólií -výroba hobby balení ochranných, opěrných a stínících sítí -velkoobchod doplněn o zahrádkářské potřeby, fólie, plachty -maloobchodní prodej v Polici nad Metují - zahrádkářské ...

Služby: -měření a analýza hluku a vibrací v oborech průmysl, stavebnictví, urbanismus a hygiena.

Prodej, oprava, servis: Autorizovaný prodejce a servis STIHL, HONDA, VARI, VIKING, DAKR, AGADOS. Záruční a pozáruční servis. -přívěsy AGADOS, DAKR: -zemědělská technika -malá mechanizace -český cukr 50kg bal. -potřeby pro zemědělce a chovatele. Kvalitně ostříme všechny druhy řetězů (i na počkání). Výroba a úpravy: -řetězy na míru dle ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - specializujeme se hlavně na USB flash disky a ostatní dárkové předměty, určené především pro potisk vaším logem.

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Výroba: - velkokuchyňská zařízení a vybavení z nerezu - nerezový nábytek - šlehací a hnětací stroje - plynové a elektrické sporáky - výdejní a ohřívací stoly - vyhřívací zásobníky na talíře - elektrické a parní kotle - elektrické grilovací pece, desky, fritézy, vařiče těstovin, vodní lázně, smažící pánve, mycí ...

Strojírenská výroba: - kompresory (rotační, pístové) - obrábění na CNC strojích - svářečské práce.