CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Největší výrobce vakuových balících strojů v ČR pro gastronomické provozy, mrazírny, řeznictví a zpracovatelský průmysl. Výroba, prodej, oprava, servis: - vakuové stroje VAC-STAR - stroje pro balení do misek nebo sáčků - stroje pro vakuové balení ryb - balící stroje pro velkoobjemová balení využití především pro jatka, mrazírny, výrobny ...

Vývoj, výroba, prodej: - horizontální a portálová obráběcí a frézovací centra - univerzální hrotové soustrhy s CNC řízením - otočné vrtačky.

Zámečnické práce, montáže. Kovovýroba. Výroba sněžných radlic Zakázková kovovýroba

Práce: -výroba CNC -zpracování plechů -výroba polotovarů -prášková lakovna -nástrojárna

Výtahy: - NONSTOP servis a opravy - revize a revizní zkoušky - činnost související s normou ČSN* 274002, 274007.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Kancelářská technika Prodej a servis produktů Canon, HP, Epson . Poradenská činnost pro produkty Canon.

Činnost: - zateplení fasád - revitalizace panelových domů Hradec Králové - domy na klíč - zelená úsporám - výměna oken a dveří - odvětrávané fasády - rekonstrukce a stavba domu - hrubé stavby - fásády - projektová dokumentace - kovovýroba - oprava lodžií a teras - dodávka stínící techniky - plastová okna.

Činnost: - CNC obrábění - kovovýroba

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Pronájem plošin Pardubice Zabýváme se pronájmem vysokozdvižných (montážních) plošin Provádíme kompletní servis venkovní reklamy Dále provádíme za pomocí plošin: montáž a údržbu veřejného osvětlení, vánoční výzdoby, natěračské práce, řezání stromů, shazování sněhu ze střech budov a jiné

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Zámečnictví, nástrojářství

Služby - revize, servis, oprava: -komplexní servis prostředků požární ochrany -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární bezpečnost staveb -protipožární ucpávky a těsnění -hasící přístroje, zařízení. Prodej, eshop: -práškové hasící přístroje -vodní a pěnové přístroje -hasící přístroje CO2 -hasící přístroje s ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče -telekomunikační a kancelářská technika.

Pobočka Vsetín. Maloobchod: - domácí spotřebiče, pračky, ledničky, vysavače - mobilní telefony, kopírky, tiskárny - elektrinika.

Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - dopravní a manipulační technika - dopravníkové linky

Autoservis nabízí opravy nákladních, užitkových a osobních vozidel. Naleznete zde kompletní servis a služby na jednom místě. Služby: - opravy nákladních, osobních vozidel, stavební mechanizace, vysokozdvižných vozidel, přívěsů, návesů, zemědělské techniky - zajištění STK a měření emisí - testování brzdové soustavy - měření geometrie - ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky.

Pronájem, půjčovna: - pracovní plošiny - pojízdné lešení.

Výroba, půjčovna, oprava, servis: - nafukovací lodě

Prodej, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - vybavení provozoven

Prodej: - odmašťovací prostředky - autošampony - maziva - tmely, lepidla - mytí a ochrana rukou - nářadí

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.