CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, leasing, servis: - stavební stroje, smykem řízené nakladače Prodej: - nová i použitá přídavná zařízení a příslušenství pro nakladače. Školení strojníků: - základní kurzy.

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Pronájem, prodej - pracovní plošiny a náhradní díly - servis zařízení pro práce ve výškách.

Galvanizovna, povrchové úpravy kovů: - tvrdé chromování - zinkování - pasivace hliníku.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Dodávka - technologie na výrobu biomasy - kotle na spalování pelet - pelety E-shop - pelety

Renovace: -tonery do tiskáren. -inkoustové náplně do tiskáren, kopírek.

Prodej, opravy, výroba, montáž: - lesní mechanizace - hydraulické nakládací jeřáby - automobilové nástavby - hydraulická nakládací čela - nástavby na traktory.

Služby v oblasti: - bezpečnost a hygiena práce - požární ochrana - školení BOZP a PO - revize a kontroly. Provozovna v Kovosteelu.

Prodej: -sektorový nábytek -kuchyně (různé barvy a velikosti) -vestavěné spotřebiče výprodej -nábytek kancelářský -nábytek bytový -matrace kancelářské židle garnýže dřevěné, kovové Služby: Maloobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží, bytový textil, prádlo -dárkové předměty.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

Největší internetový obchod s nábytkem vám nabízí nejširší nabídku kvalitních produktů. V našem obchodě vám garantujeme nejnižší ceny a máte nárok na vrácení zboží. Využijte dopravy zdarma, montáží a výnosu nábytku. Navštivte vzorkovou prodejnu v Chrudimi a spatřete kvalitu našeho nábytku na vlastní oči.

Inženýrsko - dodavatelská organizace. Služby: -návrhy aplikací železných a neželezných materiálů včetně plastů -pomoc při zavádění světově uznávaných norem a předpisů -projekty na zlepšení organizace vnitropodnikového řízení s vazbou na trh, plánování, řízení výroby, MTZ, zajištění dodávek výpočetní techniky ...

Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Oprava, servis: - počítače, výpočetní technika.

Internetový obchod, e-shop: - počítačové doplňky - kancelářské potřeby - tonery, cartridge

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Prodej počítačů, tabletů, mobilních telefonů a ostatní elektroniky.

Velkoobchod, služby: -dekorativní kosmetika německé značky TANA Cosmetics a italskou značkou Karaja pro kosmetická a vizážistická studia -odborné školení pro kosmetické studia a poradenskou činnost. Intenetový obchod, e-shop.

Kompletní vybavení a servis stomatologických ordinací: - prodej a servis stomatologických souprav A-dec - prodej a servis stomatologických nástrojů W&H, EMS a Lares - digitální a rentgenová technika Vatech, E-woo a KaVo Gendex - výroba a projekce ordinačního nábytku Spektrum a Tavom - spotřební materiál, dezinfekční prostředky

Prodej a služby: -řezivo, sušené řezivo, sazenice lesních stromků -dále výrobky ze dřeva pro dům, zahrádku, dětská hřiště -pískoviště, hoblované řezivo, kůly, palisády, ubytovací služby, myslivost -zajišťujeme těžbu dřeva i mezinárodní dopravu surového dřeva -internetový obchod -naše hlavní provozy -surové ...