CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
E-shop: - skartovací stroje značky Bonsaii

Práce: - kovoobrábění - frézování, vrtání, závitování plochých a skříňových součástí

Výroba: - bazény plastové, foliové, keramické - čističky odpadních vod, ČOV, jímky, septiky, nádrže na vodu - vodoměrné a revizní šachty, vířivé vany, sauny

Kovovýroba: - kovoobrábění - CNC obrábění - zámečnické práce.

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.

Činnost: - údržba zeleně - sečení trávy - sestřih keřů, živých plotů - odklizení sněhu, shoz rampouchů - vyklízecí práce.

Prodej, montáž, dodávka: - satelitní antény UPC Direct, digitální satelitní přijímače. - televizní antény, včetně TV PRIMA, TV3 - r ozvody tv Opravy, servis: - televizory, radio - elektronika spotřební veškerá - audio-video Prodej, oprava, servis: - dálková ovládání Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Nabídka ucelených řešení integrovaných bezpečnostních systémů CCTV, EZS a EPS, dále datových a telekomunikačních sítí LAN. CCTV – kamerové, monitorovací a dohlížecí systémy. EZS – elektrická zabezpečovací signalizace. EPS – elektrická požární signalizace. Perimetrické systémy – vnější obvodová ochrana. ACS – integrované přístupové a ...

Zpracování fotografií: - tisk velkoformátových fotografií - fotoplátna - fotodárky - online tisk fotografií - fotografie z kinofilmů - rekonstrukce starých, poškozených - fotografií - foto na doklady - fotokalendáře. Prodej: - fotopotřeby - foto materiál - fotoaparáty.

Správa bytového fondu - prodej nemovitostí - revize tlakových nádob a parních kotlů - modernizace výtahů.

Největší výrobce vakuových balících strojů v ČR pro gastronomické provozy, mrazírny, řeznictví a zpracovatelský průmysl. Výroba, prodej, oprava, servis: - vakuové stroje VAC-STAR - stroje pro balení do misek nebo sáčků - stroje pro vakuové balení ryb - balící stroje pro velkoobjemová balení využití především pro jatka, mrazírny, výrobny ...

Vývoj, výroba, prodej: - horizontální a portálová obráběcí a frézovací centra - univerzální hrotové soustrhy s CNC řízením - otočné vrtačky.

Zámečnické práce, montáže. Kovovýroba. Výroba sněžných radlic Zakázková kovovýroba

Práce: -výroba CNC -zpracování plechů -výroba polotovarů -prášková lakovna -nástrojárna

Výtahy: - NONSTOP servis a opravy - revize a revizní zkoušky - činnost související s normou ČSN* 274002, 274007.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Kancelářská technika Prodej a servis produktů Canon, HP, Epson . Poradenská činnost pro produkty Canon.

Činnost: - zateplení fasád - revitalizace panelových domů Hradec Králové - domy na klíč - zelená úsporám - výměna oken a dveří - odvětrávané fasády - rekonstrukce a stavba domu - hrubé stavby - fásády - projektová dokumentace - kovovýroba - oprava lodžií a teras - dodávka stínící techniky - plastová okna.

Činnost: - CNC obrábění - kovovýroba

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Pronájem plošin Pardubice Zabýváme se pronájmem vysokozdvižných (montážních) plošin Provádíme kompletní servis venkovní reklamy Dále provádíme za pomocí plošin: montáž a údržbu veřejného osvětlení, vánoční výzdoby, natěračské práce, řezání stromů, shazování sněhu ze střech budov a jiné

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Zámečnictví, nástrojářství

Služby - revize, servis, oprava: -komplexní servis prostředků požární ochrany -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární bezpečnost staveb -protipožární ucpávky a těsnění -hasící přístroje, zařízení. Prodej, eshop: -práškové hasící přístroje -vodní a pěnové přístroje -hasící přístroje CO2 -hasící přístroje s ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče -telekomunikační a kancelářská technika.

Pobočka Vsetín. Maloobchod: - domácí spotřebiče, pračky, ledničky, vysavače - mobilní telefony, kopírky, tiskárny - elektrinika.