CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - dopravní a manipulační technika - dopravníkové linky

Autoservis nabízí opravy nákladních, užitkových a osobních vozidel. Naleznete zde kompletní servis a služby na jednom místě. Služby: - opravy nákladních, osobních vozidel, stavební mechanizace, vysokozdvižných vozidel, přívěsů, návesů, zemědělské techniky - zajištění STK a měření emisí - testování brzdové soustavy - měření geometrie - ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky.

Pronájem, půjčovna: - pracovní plošiny - pojízdné lešení.

Výroba, půjčovna, oprava, servis: - nafukovací lodě

Prodej, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - vybavení provozoven

Prodej: - odmašťovací prostředky - autošampony - maziva - tmely, lepidla - mytí a ochrana rukou - nářadí

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Prodej: - spotřební elektronika - televize - PC a příslušenství.

Programování a vývoj: - aplikací obsluhujících různá automatizovaná zařízení, serverové a komunikační aplikace, výukové interaktivní materiály pro školy Prodej: - hardware - software Školení.

Provádíme prodejní a servisní činnost na přístrojích řady DIACOM.

ADC Europe Area Elitex Vývoj, výroba, distribuce, servis - v ČR i zahraničí: - mycí zařízení pro nákladní vozidla i užitkové vozy. Prodej, pronájem: - válcové myčky - průjezdové myčky - mobilní myčky pro rychlou instalaci. Linky myjí jak kola tak podvozky a spodní rámy nákladních a užitkových vozů a zajišťují recyklaci vody.

Strojírenská výroba: - průmyslové filtry kapsové, řady FVU - hadicové filtry - tlumiče hluku - vzduchotechnické potrubí - kruhové a čtyřhranné, včetně tvarovek, klapek a příslušenství - ocelové konstrukce. Montáže zařízení. Vypalování, výpaly na CNC řezacím portálovém stroji plazmou do 25mm. Zámečnictví, zámečnická ...

Prodej, bazar: - obytné vozy, auta - karavany - přívěsy

Slévárna barevných kovů: - odlitky z barevných kovů-hliník (AL), mosaz (MS), bronz včetně konečného opracování (soustružení do průměru 900 mm a délky 2750 mm, frézování, vrtání, závitování, leštění). - odlévání ložiskových kompozic Výroba: - atypické mosazné kování na rekonstruované objekty. Kovovýroba: - zakázková práce. - ...

Činnost: - vývoj větrných čerpadel.

E-shop: - lovecká a sportovní optika

Prodej, oprava, servis, revize: - hasící přístroje - příslušenství k hydrantům Revize, servis: - hydranty - požární ucpávky - požární klapky, dveře Plnění CO2 do tlakových láhví a kyvet.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Zámečnictví, zámečnická výroba, práce. Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba konstrukcí, linek pro dřevařský, kemický, cihlářský průmysl: -šneky -kompletace linek, linka -montáž linek. Výroba strojního zařízení, konstrukcí, dopravníků, stavební zámečnictví, stroje pro cihlářskouvýrobu, lesní mechanizace, (odvětvovací stroje), kovoobrábění, ...

E-shop: - autopříslušenství - aditiva - motorové oleje - spotřební materiál pro pneuservisy - opravné materiály - filtry

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: - obaly, obalové materiály: - tašky - sáčky, pytle - obaly pro domácnost, obchod - plachty - fixační - stretch fólie - gumičky - nádobí na jedno použití - vaničky, kelímky, misky - samolepící pásky - etikety, kotoučky do pokladen - papírové zboží ...

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače