CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zabýváme se servisem a správou počítačů, notebooků a výpočetní techniky celkově. Dále nabízíme služby: pronájem notebooků záloha a obnova dat odbornou pomoc a konzultace instalace software návrh a realizace počítačových sítí multimediální řešení zabezpečovací systémy prvky pro inteligentní budovy

Pronájem: -garáží -kancelláří -nebytové prostory -sklady -hlavní budova.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - IT služby - vývoj webových aplikací a systémů

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - výtvarné potřeby - kancelářský nábytek, židle. Výroba: - razítka zn. Trodat.

Výroba, prodej, e-shop: Dřevoobráběcí stroje: - formátovací, pásové pily - spodní frézky - soustruhy na dřevo - olepovačky hran - dlabačky - odsavače pilin Tepelná technika: - omezovače tahu komína. Další výrobky: - drtiče dřevní hmoty - briketovací lisy. Výrobní závod, sklad: - Kostelec nad Orlicí, U Kapličky 1055

Prodej, servis, opravy: -zemědělská technika, stroje-pluhy, vály, smyky, kompaktory, secí stroje, brány, drtiče, mulčovače, frézy, přívěs, návěs, přepravník, sněhová radlice, postřikovač, rosič, osečkovač, žací stroj, obraceč, shrnovač, sběrací lis, nakladač, vysokozdvižné zařízení, kombajn, traktor, semavátor, nosič nástaveb, fekální cisternový ...

Výroba, prodej tlakoměrné techniky: -tlakoměry, snímače tlaku pro průmyslové použití: -snímače výšky hladiny LMP/LMK -polní přístroje, diferenční snímače -ostatní přístroje: -panelové měřidlo pro zobrazení a hlídání lineárních měřených veličin -tlumič tlakových rázů pro tenzometrické snímače -napájecí zdroj ke snímačům ...

Návrh, dodávka, prodej, montáž: - dětský nábytek - kancelářský nábytek - židle, křesla - pracovní stoly.

Služby: - laserové navařování - navařování laserem

Prodej, leasing, servis: - stavební stroje, smykem řízené nakladače Prodej: - nová i použitá přídavná zařízení a příslušenství pro nakladače. Školení strojníků: - základní kurzy.

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Pronájem, prodej - pracovní plošiny a náhradní díly - servis zařízení pro práce ve výškách.

Galvanizovna, povrchové úpravy kovů: - tvrdé chromování - zinkování - pasivace hliníku.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Dodávka - technologie na výrobu biomasy - kotle na spalování pelet - pelety E-shop - pelety

Renovace: -tonery do tiskáren. -inkoustové náplně do tiskáren, kopírek.

Prodej, opravy, výroba, montáž: - lesní mechanizace - hydraulické nakládací jeřáby - automobilové nástavby - hydraulická nakládací čela - nástavby na traktory.

Služby v oblasti: - bezpečnost a hygiena práce - požární ochrana - školení BOZP a PO - revize a kontroly. Provozovna v Kovosteelu.

Prodej: -sektorový nábytek -kuchyně (různé barvy a velikosti) -vestavěné spotřebiče výprodej -nábytek kancelářský -nábytek bytový -matrace kancelářské židle garnýže dřevěné, kovové Služby: Maloobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží, bytový textil, prádlo -dárkové předměty.

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

Provádíme generální opravy soustruhů od výrobce TOS Trenčín jako jsou soustruhy SV 18 RA, SV 18 RD, SV 18 R nebo soustruhy SN 40, SN 50, SUI 40 a SUI 50. Dále nabízíme servis strojů u zákazníka a prodej náhradních dílů pro soustruhy. Opravy provádíme v prostorách firmy ve městě Trenčín na území Slovenskej republiky.