CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Návrh, výroba, montáž, dodávka: - zámečnická kovovýroba - materiál ocel, nerez, hliníkové slitiny - zpracováníÍ hutního materiálu -lisování, řezání - stříhání (hydraulické tabulové nůžky l /délka střihu = 2500 mm, tloušťka 4 mm) - ohýbání (ohraňovací lis Trumabend 125, l /délka ohybu = 3000 a tlak, lisovací ...

Dodávka, montáž, projekce, dodávka, servis: -klimatizace, topné systémy, komplexní vzduchotechnické zařízení - pro ordinace, rodinné domy, velké průmyslové areály - od projektu přez kompletní dodávku včetně elektronické regulace pomocí vlastních výrobků MIDAM až po následný servis - ČSN EN ISO 9001:2001 - nabízíme k pronájmu měřidlo ...

Výroba ekologických odmašťovacích stolů. Prodej, výroba, kovovýroba, servis, opravy: - průmyslové ekologické mycí odmašťovací stoly - speciální odmašťovací pracoviště - dílenský nábytek, ponky, pracovní stoly, montážní a dílenské vozíky, skříňky - záchytné a havarijní vany - ocelové sudy - čerpadla s magnetickou spojkou ...

Služby: - čištění oděvů z kůží a kožešin - praní a žehlení prádla - chemické čištění oděvů a textilií - opravy prádla a výrobků z textilu. Provozovny v Prostějově: - sídliště Svobody 4400, tel. 582347761 - Floriánské náměstí (Městské lázně), tel. 582344100 Provozovna v Olomouci: - Palackého 22., tel. 585416111 prov. doba Po-Pá ...

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Prodej: - balící papír, tašky, sáčky, celofán, alobal, vaničky na saláty a pečení - dortové krabice, cukrářské košíčky, ... - papírová hygiena.

Naše autopůjčovna ve Zlíně Vám zapůjčí osobní vozidla značky Škoda a přívěsné vozíky a minibusy. Autopůjčovna, dlouhodobý pronájem, operativní leasing: -osobní vozidla ŠKODA FABIA, Škoda OCTAVIA -přívěsných vozíků -minibusů -možnost odtažení nepojízdného auta Služby v ceně pronájmu vozidla: - havarijní pojištění vozidla i povinné ...

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, požární prevence, bezpečnosti práce a revizí požárně bezpečnostních zařízení.

Vývoj, výroba: - přístroje komplexní nedestruktivní kontroly kvality povlaků a kovů - měřící přístroje

Nákup a prodej: - náhradní díly na pneumatické tryskové stavy - soukací stroje.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

- Čištění oděvů, kůží a kožešin, - Praní prádla, mandlování prádla. - Pro firmy, lékařská zařízení, úřady, školy, ubytovny, penziony apod - Praní lékařského prádla - Čištění pracovních oděvů - Praní ložního prádla , Půjčovna: - stroje na čistění koberců.

Hach - Váš odborný partner pro laboratorní i online analýzu vody a optimalizaci ČOV.

Hach - Váš odborný partner pre analýzu vody a optimalizáciu ČOV.

Služby: - unikátní tiskové řešení, které umožňuje efektivní správu tiskových služeb

Obchodní firma, další zaměření - les, zahrada a volný čas.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Moravia Spectrum, a.s. Olomouc Kompletní služby v oblasti bezpečnosti práce ve výškách a nad volnou hloubkou. Projekce, montáž a revize záchytných systémů proti pádu osob. Prodej, servis a revize zvedací techniky TRACTEL, Greifzug a Secalt. Prodej pracovní bezpečnostní obuvi firmy LEMAITRE SECURITE.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Montáž, servis, prodej: - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla (vzduch/voda).

Elektromontážní práce: - silnoproud - slaboproud - montáž hromosvodů - měření a regulace.

Vývoj, prodej: - pokladní systémy - řešení EET.

Dodávka, prodej, výroba: -technologií pro nápojový a potravinářský průmysl -speciálních postřikovacích strojů pro chemické ošetření vinic, sadů a okrasných dřevin.

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.