CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej: - informační technologie - výpočetní a kancelářská technika - HP business partner - servis SW, HW - CAD - software pro digitální a analogové tachografy - AUTOTACHO. Prodej, servis a pronájem automatů cigaret.

Nábytkové studio: - kuchyně - nábytek z masívu - zdravé spaní - bytové doplňky. - sektorový nábytek

Velkoobchod, maloobchod i se závozem v Olomouci: - strojní díly - upínací nářadí - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nařadí - svařovací technika - hydraulika - spojovací materiál - obalové materiály.

Prodej, poradenství a servis: - dělení materiálů všeho druhu, grafických periferií. Nabízíme: - řezací a frézovací plotry, laserové plotry, stroje pro řezání plasmou - inkoustové plotry, grafický software a další příslušenství.

Prodej ND na vojenskou techniku. Nákup a prodej, půjčování, vývoj, výroba, opravy, úpravy, uschovávání, skladování, přeprava, znehodnocování a ničení bezpečnostního materiálu -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba, dodávka, montáž Korečkové elevátory: -na dopravu hydrátů, vápenců, písku, cementu atd. s výkony max do 50t/hod. s možností plynulé regulace otáček s cílem dosažení opt. obvodové rychlosti, výhodné zejména u dopravy rozdílných frakcí. Šnekové dopravníky: -korytové, průměr šnekovnic 160-1000mm, s valivým uložením středových ...

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla. MITSUBISHI ELECTRIC. Pobočka: -Čajkovského 14 -787 01 Šumperk.

Výroba dle dodané výkresové dokumentace, montáže, povrchové úpravy: -ocelové konstrukce -obráběné celky, komplety -mechanické díly -svařování -montáže dílů a celků.

Výroba, prodej: - kontejnery - kontejnerové systémy - stojany na sklo - vyklápěče nádob - lisy na odpad

Velkoobchod, prodej, výroba: -polyethylenové obaly-HDPE, LDPE -tašky, sáčky -pytle a sáčky na odpad.

Nabízíme plechy řezané na moderním laserovém centru. Specializace na výrobu tenkých plechů pro elektrotechniku – kruhové plechy do průměru 1490 mm, jinak 1490 x 2990 mm, kruhové, segmenty, jiné. Nabízíme také paketování. Kvalita, rychlost, spolehlivost. Výroba: -generátory pro vodní elektrárny.

Distribuce závěsných lodních motorů Suzuki, člunů Suzumar, náhradních dílů a příslušenství - lodní motory přenosné, kompaktní, sportovní - náhradní díly, lodní šrouby, zapalovací svíčky, olejové filtry - oleje, maziva - oblečení a doplňky.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, ...

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Nákladní železniční přeprava Českých drah poskytuje přepravu průmyslových a zemědělských komodit, kontejnerů, nadměrných nákladů i zboží. Dále nabízíme pronájem železničních vozů, vlečkové a další služby. Přeprava komodit. Železo a strojírenské výrobky: Přeprava: - surová ruda - samotné železo.

Výroba: Úplné dodávky, montážní podskupiny a součástky -plech, -obrábění, -plasty, -formy. Montáž: -mechanická, -elektrická, -elektronika. Povrchová úprava: -lakování za mokra, -práškové lakování, -zinkování, -cínování, -niklování, -eloxování.

Výroba, prodej kontejnerů - kontejnery pro stavební, průmyslový či komunální odpad.

Prodej a pronájem: - vysokozdvižné vozíky.

Komplexní dodávky: - gastronomická zařízení a technologie, pro gastro provozy a gastronomii, od návrhu po realizaci. Návrhy, studie, dodávky velkoobchod, maloobchod, montáže, servis, leasing, HACCP, zákaznický servis, bazar, repase stávajících zařízení, dodávky: - náhradní díly - dodávky mycí a úklidové techniky - ...

Služby: - správa počítačových sítí - datové sítě - tvorba webových stránek Dodávka: - počítače - výpočetní technika

Nabídka iontoměničů (Amberlite, Amberjet, Duolite, Ambersep, Imac) od společností Rohm a Haas. Komplexní služby v oblasti dodávek ionexů. Dodáváme rovněž i filtrační náplně BIRM, GreenSand Plus, MTM, Pyrolox a aktivní uhlí.

Oprava, servis, převíjení: -elektromotory, elektromotorů.

Kovovýroba, výroba regálů - polivocé regály - mobilní regály - paletové, konzolové regály.

Výroba, dodávka: - technologická zařízení pro biologické čistírny odpadních vod - magnetické aktivátory, trysky, aerační systémy.